motor_che 417 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, trebalo bi da idemo BG - Mladenovac - Svilajnac - Despotovac - Lisine. Od Despotovca do Lisina ne bi trebalo da ima više od 20 -25 km. I ja sam za varijantu da se ranije krene iz BG-a, barem oko 9 h, mada svejedno mi je - kako se dogovorite. EDIT: Marre me preteče. da bi izbegli auto put idemo Beograd(preko Avale)- Mladenovac-Žabari-Despotovac-Lisine, duži je nekih 7-8km ali toliko i lepši... Znači ako ne bude neka grozna kišurina vidimo se na autokomandi u 9h, a ostali se posle priključ gde nas uhvate, i još jednom vam dajem moj broj da možete da me okrenete za koordinacije puta 066-8100040 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vise za predlog Neše i Marreta da se skup svatova obavi ispred muzeja 25. Maj. Lepše je za slikanje i druženje od pumpe. (baš sam sinoć išao do dotične pumpe i baš mi je nekako fuj fuj,) I još jednom javna velika zahvalnost Alexantu što mi je našao gume...Krilaticu "Drug na drumu" menjam u "Koleza na forumu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 1, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vise za predlog Neše i Marreta da se skup svatova obavi ispred muzeja 25. Maj. To iz mojih usta nije izaslo Sutra je subota...taman da se dogovorimo gde da se tacno nadjemo. I još jednom javna velika zahvalnost Alexantu što mi je našao gume... Lepa vest Koje si uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan To iz mojih usta nije izaslo Iz usta ne ali kompjutera da. Odatle ti počinje ruta...A gumice City Grip, sutra montaža + prednji ležaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 1, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Iz usta ne ali kompjutera da. Odatle ti počinje ruta...A gumice City Grip, sutra montaža + prednji ležaj... Moja greska onda...kopirao sam link nntom-a Ali sjajna ideja za mesto kretanja i slikanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje da idete bg,mladenovac,v.plana pa u markovcu da se nadjemo.... sm.palanka-raca je los put,za zabare mozete,ali dobar je put i ovamo kako budete odlucili .... cobe- oces ti kroz kg pa da djirnemo zajedno :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 1.cobe sa gospodjom :-))) 2.alexanto sa svojom devojčicom 3.motor_che sa devojcicom sa slike 4.drakula 5.djuxy (90,5 %) 6.alexbgd (90 %) 7.NeCi (90,1%) 8.Slobodan 9. Marre ja imam popis u subotu ali cu dati sve od sebe da krenem...ali se stavljam na spisak. Panto brate ide se u nedelju ne u subotu ... hahahaha jes bre u nedelju :neznam: :neznam: u nedelju nema sanse pomazem nesto drugaru...jbg,imao sam zelju ali ne vredi.skinut sa spiska :( :( :( :( :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4828 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spremajte kišna odela ko nema. Nemoj eventualna kiša da Vas odvrati od vožnje u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 1, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovi iz prognoze su debili...sad kazu da ce biti kise pre podne...ja nemam kisno odelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4828 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj ponudu kišnjaka po moto radnjama a ako ti je skupo - ima kod kineza kabanica za manje od 1000 din, i radi posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 1, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Moram neku naci Hahaha sad gledam u firefox-u i interent exploreru w2u pise da nema kise u nedelju, dok chrome kaze da ima. Ocistio sam cache i refresh ali dzabe...i dalje isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Spremajte kišna odela ko nema. Nemoj eventualna kiša da Vas odvrati od vožnje u nedelju. sastavni deo svakodnevne opreme..... idemoooo jos samo 2 noci i idemo na voznjicu :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-despotovac/eta/1/1925995/2/1h mislim da u nedelju nema nista od kise,nadam se da sam u pravu da nam ne pokvari druzenje ,nista drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4828 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jeb.š kišu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim bogovi lepog vremena su nam naklonjeni za nedelju.... Da kucnem u prednju viljušku, zadnji put sam pokisao na motoru pre 2 god. pa se nadam da neću ni u nedelju. A što se mene tiče biće priprema kao za Žabalj , rez.. dux i farmerke ispod sedišta i voziiiii Miško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan тек сад видех тему јбг могао сам план од недеље да пребацим за суботу али сад је касно мораћу и ову вожњу да прескочим али надам се некој скоријој типа већ 10-тог или 17-тог да искористимо лепо време ... ја тек разрађујем машину али би ми пријала лагана краћа вожња у групи јер ипак је тако најбоље Поздрав и леп провод свима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4828 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan KGB - deder brzo u temu Fotke naših skutera da vidimo zverku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan i da li sad neko zna gde se sastajemo, u koliko sati, kuda idemo, gde se nalazimo ... Predlazem da ubuduce ne pravimo NIKAKVE promene dogovora dan ili dva pred sam polazak, jer se sad ne zna ko je lud a ko zbunjen ovde. Ja recimo idem kasnije na neku rodjendansku zurku van Beograda i moracu nocas u 3h da bazam po sajtu da vidim da li idemo da se slikamo ili idemo da se vozimo ili cu da ustanem u 9 ili u 8, sve u svemu shvatili ste poentu price pa bi bilo lepo da nam se ovo ne ponavlja. MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim u 9 kod muzeja 25.maj pa se vidimo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4828 Napisano Jul 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan alexanto ekipa je u 9h kod muzeja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 2, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo sam u 9h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan mi smo od 11 do pola 12 najkasnije u despotovcu tako da se vidimo tamo a i cujemo se us put da vidimo kako ko napreduje ... slobodan 88 : ja cu biti oko pola 10,do 10 na pojatama ,imas tu benzinsku pumpu pa se nalazimo na njoj ...maxi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 2, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stizem i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobodan88 0 Napisano Jul 2, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Piaggio Sfera 125 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo od 11 do pola 12 najkasnije u despotovcu tako da se vidimo tamo a i cujemo se us put da vidimo kako ko napreduje ... slobodan 88 : ja cu biti oko pola 10,do 10 na pojatama ,imas tu benzinsku pumpu pa se nalazimo na njoj ...maxi pozdrav Tamo sam do pola 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan cobe brate jel ides kroz kg, ili se nalazimo negde.... posalji mi br.moba da se cujemo sutra da se dogvorimo... edit: ako ova kisa ne stane i sutra ja nema sanse da vozim gume su mi slikovi a i nemam kabanicu nikakvu... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...