Jump to content

Moto Zajednica

Put ERA na Kosovo i poziv ostaloj braci

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

ERE planiraju put na KOSOVO u septembru.Imamo najverovatnije dogovor sa VAN GOGOM koji bi odrzao koncert ,  u kom mestu ne znam,jos se nismo dogovorili , ali po razgovoru sa ljudima odozdo oni bi bili odusevljeni da nas docekaju.Mislim da bi to bio pravi dogadjaj za kraj sezone.Javite se ko je raspolozen da napravimo dogovor i posetimo te ljude dole.Mi smo hteli da skupljamo pakete ali odgovor je bio da bi im mi bili najveci poklon kada bi nas videli dole.SIGURAN SAM DA BI IM TO MNOGO ZNACILO.UOSTALOM MI BAJKERI SMO POZNATI PO MUD... PA HAJDE DA TO DOKAZEMO !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 557 postova
  • Motocikl: yamaha r1

Ja sam iz Kosovske Mitrovice a trenutno zivim u Sremskoj Mitrovici tamo su mi svi,ja sigurno idem a imam i kucu tamo, tako da bi smestaj bio obezbedjen.

• Svrati ponekad, 273 postova

ideja je odlicna, samo se bojim neizvodljiva. Nema sanse da nas puste UNMIK i KZK. Mislice opet ovi iz Lazareve Garde krenuli.... Javljajte kako napreduje organizacija!

pozdrav, dule

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Vrh!!! Ja sam za varijantu, znam Kosovo ko svoj džep, i ide mi se tamo da posetim braću, i da se provozam svetom Srpskom zemljom...

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Daleko je septembar, ali ako budem mogao da se iskombinujem (a potrudicu se), idem sigurno. U Kosovskoj Mitrovici i ja imam smestaj, verovatno za par osoba.

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i

Idem i ja!

A ideju cu preneti i ljudima koji nisu na BJB( Niskim bajkerima)

Siguran sam da ce odziv biti veliki.

Bravo za predlog !!!

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Ovo će biti žešći medijski dogadjaj, ja ako budem išao nosim tehniku za slanje slika i vesti, i pratimo celu priču na visokom nivou...

• U prolazu, 5 postova

Bio sam sa nekim ljudima(sa velikim vezama) iz nevladinih organizacija sa Kosova i oni bi nam najverovatnije obezbedili bar prostor za kamp i osnovnu higijenu.Preko njih bi isli i za dozvolu oko prolaska ili sta vec.U svakom slucaju svi kazu da bi ljudi bili odusevljeni sa nasim dolaskom, a i da znaju da ih nismo zaboravili.Oko svih detalja mozemo da se dogovorimo preko foruma ,a molim vas da usmeravate i druge bajkere na ovu temu ,da bi nas bilo sto vise.Mi cemo alarmirati i klubove koji budu raspolozeni za saradnju a mislim i da politicka volja postoji (nama i nije bitno). A sve u svemu bilo bi lepo da zagrme nase masine na svetoj zemlji .Na kraju bice to lepo zezanje nadam se uz koncert Van Goga ,bar sam takvo obecanje dobio, pa ako ljudi budu mogli ....odlicno,a ako NE nacicemo mi nama zabavu!

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Harley big twin

Prvo da vidimo koliko zainteresovanih odavde ima pa ce mo onda da se dogovorimo za datum. Mislim da ce dogovor biti uskoro i svi ce znati 15dana u napred.

• Svrati ponekad, 208 postova

Sto nas je vise to bolje, potrebno je da  ljudima damo podrsku bas sada kad se situacija usijala i sve postalo tako neizvesno

oko buducnosti  Kosova.    Zato apelujem na sve bajkere  da odvoje vreme za ovo putovanje  pa da se zajedno provozamo

do Kosova.  Mi iz MK "Ere"  smo vec bili u prilici  da upoznamo  decu bez roditelja sa Kosova  i da sa njima  provedemo izvesno

vreme u druzenju, jos uvek vidim njihova vesla i  nasmejana lica koja uprkos teskim udarcima koje im zivot zadaje  uspese da

scuvaju osmeh i optimizam.      Mozda je ovo putovanje za vecinu nas jedina stvar koju mozemo uciniti  za nase  na Kosovu 

zato bratjo nemojte propustiti ovu priliku jer druge MOZDA NECE BITI !!!

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978)

Pozdrav dobronamernim!!!

Danas sam saznao datum odlaska na Kosovo, pa da malo osvezim ovu temu.

Pokusacu da organizujem sto veci broj bikera sa ove strane Drine da ucestvuje u ovoj voznji. Nadam se da cu uspeti!

SRETNO!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja