acim 765 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da li će novi Ducatijev superbike izgledati ovako? Nažalost, odgovor ćemo morati da pričekamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svašta se priča i piše. Smatram da je sadašnji pravac odnosno dizajn pun pogodak i da ga treba menjati previše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
● Pop - Besomar ● 17 Napisano Jun 20, 2011 ● Поп ●, 49 postova Lokacija: ● Novi Sad ● Apatin ● Motocikl: Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Odvratan je 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 21, 2011 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je novo kolko sam cuo je to da ce masina biti noseci deo na koji ce se kaciti prednja i zadnja vila, pa ocekujem da ce imati manje skele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ducati bez rešetkastog rama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 22, 2011 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati bez rešetkastog rama? Ja nesto tipujem da ce ostati i bez V2 masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D16RR 20 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan testiranja traju uveliko http://www.blogobike.it/2011/bayliss-record-sulla-ducati-extreme-1200-al-mugello/ pa i rekord neki padne bice zanimljiv taj novi motocikli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ducati bez rešetkastog rama? Ja nesto tipujem da ce ostati i bez V2 masine Zvace se navodno 1199. Ako je to kubikaza,mora biti V2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 22, 2011 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati bez rešetkastog rama? Ja nesto tipujem da ce ostati i bez V2 masine Zvace se navodno 1199. Ako je to kubikaza,mora biti V2. Racunao sam da ce zbog novih pravila u GP praviti masinu od 1000 ccm koju ce pakovati i tamo i u serijski... Samo moja ideja, nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MCN kaze V2 i 185 KS. Evo i prve zvanicne slike. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D16RR 20 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan MCN kaze V2 i 185 KS. Evo i prve zvanicne slike. Uploaded with ImageShack.us nezvanicne slike prve zvanicne ce biti 7.11.2011 fabrika nije htela da demantuje pisanje motociklisma ali pravi poznavaoci ducatia su provalili da je rec o photoshop fake motoru jer gomila delova je preuzeta sa aktuelnih motocikala npr vile gornji pogled od multistrade 1200 Base kontaktbrava Street fighter agregat identicna osnova kao desmosedici ali modifikovan jer desmo ima kasetni menjac kao svaka gp masina dok nijedan ducati neta takav menjac i jos gomila stvari orginalna verzija za 2012 ce imati usisnik izmedju farova (nesto slicno kao desmosedici) po prvi put 5 ventila po cilindru, i 2 svecice po cilindru, nikad do sada nije bilo na sbk modelu to 195ks,i 154 kg, e sad u kojoj ce verziji to biti, da li odmah u bazi ili u nekoj R neznam i najvazniji detalj koji nisu hteli da nam detaljno objasnjavaju osnova agregata je aktuelni 1198 u koji je primenjen big bohre kit u normalnim okolnostima to bi znacilo povecanje zapremine i jos gobilu stvari s obzirom da je kubikaza ostala na 1199 znaci za kubik veca pricalo se tamo da ce ducati ubaciti ovalne klipove sto donekle potvrdjuje i 5 ventila i 2 svecice sa bocnih strana glava svakako se od njih ocekuje gomila zanimljivih stvari tako da moguce da oni imaju veze sa pustanjem laznih slika, kao sto su radili i sa MTS motor izgleda jako malo,mozda mi se cini i manje od aprilije rsv4, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MCN tvrdi da je to - to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...