Trinity 746 Napisano Jun 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj ćale je iz Bosne.U stvari iz okoline Doboja,selo Rudanka, zaseok Velika Bukovica, tačnije Lužani, kako meštani zovu taj deo sela!!Godinama sam se trudila da popamtim sve ovo i konačno sam shvatila redosled!! Elem, u Vel'koj Bukovici (kako to bosanci znaju da kažu), moj stric je sagradio kuću i mi veoma često idemo kod njega!! Kako je moj ćale prošle nedelje otišao tamo na sedam dana,velikodušno je ponudio da ugosti nas i naše prijatelje!! Nešto se spominjalo,neko jagnje, prase tako da smo se dali odmah u okretanje telefona, ko za tako kratko vreme može da se organizuje da ide sa nama na vikend u Bosnu!! Obrni okreni, skupilo se nas trinaest za to putešestvije!! Već kreće frka pred put, te ovaj nema zeleni karton, te jedan ima vreću, drugi samo šator itd. Da napomenem, planirali smo da razapnemo šatore na livadi da ne bi baš opterećivali domaćine, te je stoga bila frka oko kamp opreme. Pripreme dobro idu što se tiče nas, vreme je da proverim kako bosanci napreduju!! Ja : "Ćale, šta ćete da nam spremite da jedemo?" Ćale :"Pa ćero, šta ufatimo!!! " - (moram reći da na placu do njih moj brat ima farmu ovaca i svinja i da je stvarno bilo ono što uhvate to će i da spremaju za jelo ) Ja :" Dobro ćale, nemoj baš puževe da skupljaš!! " Ćale:" Ma šta se sekiraš, bitno je da ima ladne pive!!!" Što se mene tiče dovoljno!! Ionako postoji opcija ćevapa u lepinji, tako da se ne sekiram!! Smišljamo kuda ćemo, pošto nam baš dojadili svi putevi i pojavljuje se opcija puta preko Tuzle. Prolazili smo tuda kolima ali nikad motorom. Ajde da isprobamo i taj put!! Dogovor pada da krenemo u subotu u 10 h, malo kasnije nego obično, jer smo Daki i ja imali obaveze oko posla!! Standardno mesto okupljanja, OMV pumpa na Ibarskoj magistrali. E sad, meni je već godinama mučno da idem ibarskom, bilo kolima bilo motorom, a ovog puta mi se stvarno smučilo za sva vremena!! Ne znam ni kako da opišem stanje na magistrali, vozi ko kako hoće, žmigavac je precenjena stvar, pešaci se šetaju i to u fila papučama sa kojima ne mogu ni da potrče, po sred ulice, a šleperi pretiču šlepere!! pored gomilu situacija koje su nam se desile izdvojiću dve koje su mi se baš dojmile. Prva situacija : dvojica meštana u papučicama i gilipterkama, veselo čavrljaju i pokušavaju u što sitnijim koracima da pređu magistralu, njih zaobilazi auto koji pod pravim uglom skreće levo i to naravno bez žmigavca!! Mi :, kočenje manevrisanje i čitanje misli automena, te srećno izbegavanje svih tih prepreka na putu!! Naslov u novinama bi bio : razulareni motociklisti, sa dva kofera verovatno puna pića, koji su bili pod dejstvom alkohola i vozač a tek suvozač posebno, preplašili su par meštana dok su pokušavali da mirno pređu magistralu i time im naneli ozbiljne psihičke povrede. Da divljanje nije završilo, dokazuje još jedan istraumatizovan vozač zastave 128, koji je najnormalnije, kako zakon nalaže bez žmigavca promenio putanju svog vozila,( jer naravno, optuženi bi već morali da znaju po treptaju njegovog oka da on hoće da skrene ), i za dlaku je uspeo da izbegne motocikliste koji su nenormalnom brzinom jurili prema njemu!! Druga situacija: šleper pretiče kolonu automobila: znači neverovatno, nadvožnjak, pre skretanja za Valjevo, u levoj traci kolona automobila, u desnoj, šleper koji ih pretiče. Prošli smo na mm od bankine i šlepera, a ništa bolje nisu prošli ni ostali, pri tom je svo vreme jurio i još nam ablendovao u fazonu , pa šta ćete vi ovde??? Naježili smo se. Posle ovog drugog morali smo da stanemo da dođemo malo k sebi!! Pa dobro bre, ajde izbegavamo traktore, kučiće, pešake, bicikliste koji ševrdaju jer ne umeju da voze bickl i ko zna šta još!!! Ali šleper, pa za njega baš moraš da ima sreću da ga izbegneš!! Osećala sam se kao da igram video igricu, samo što nemam tri života i dugme za reset!! Užas.Što se tiče mene Ibarska je završila!!! No dobro, sve je to iskustvo!!Nastavljamo put ka Loznici i cilj nam je granični prelaz Šepak i neki odmor. Tu bi trebalo da se nađemo sa Dekijem i Jecom koji su krenuli sa Zlatibora!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jun 20, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Pih. Niste zvali, pa neću ni da čitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pih. Niste zvali, pa neću ni da čitam... Pa videli smo da si se zapljunuo kao suorganizator na Vstrom okupljanju, pa nismo hteli da ti pravimo zazubice!! Zvali i Sevea ali nas on ispalio zbog koncerta Amy !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jun 20, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Zbog čega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok, dalje se vozimo preko Valjeva ka Loznici!! E našeg iznenađenja kad ugledasmo nov put!Sa oduševljenjem poterasmo naše makine i pregazismo put!! Krivine kao stvorene za vožnju, put bez rizle, rupa..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo na granicu sa Bosnom, na prelaz Šepak kod Zvornika. Malo je gužva, jer sve mora natenane da se obavi. Pitanja tipa, gde ste , šta se radi, odakle ste došli i kuda ste pošli!! Objašnjavamo mi da žurimo u Doboj, da nas neka jaga čeka, smeše mu se brci!! Ajd uzdravlje, reče on, i prođosmo. U blizini je benziska pumpa te rešismo da se malo odmorimo, osvežimo rešimo neke tekuće probleme i slično Zaokupljeni tankanjem i pričom sa lokalnim življem ni ne primetismo da nam fali jedan član!! Voja, koji je inače iz Bačke Palanke, i kod njih je sve smireno i natenane, tihim glasom dolazi do nas i kaže : Mislim da nam se Mikele izgubio!! "Pa kako izgubio , pa svi smo skrenuli na pumpi, još mašem kao ludak, stala i neka tri motora što idu na moto skup, jedino nas on nije video!!" Ok, kreće zivkanje, konačno se čujemo sa njim. "Gde si, majke ti ???"- "Pa jurim vas i ne mogu da vas stignem!!" "Ajde ti polako okreni se i juri nas ali na ovu stranu ka Zvorniku, a ne ka Bijeljini!!!" Vratio se odbegli jahač, i nastavljamo da se vozimo prema skretanju ka Tuzli. Tamo treba da se nađemo sa Dekijem i Jecom. Ok, tu su i umiru od smeha. Kako smo se svi čuli nešto nabrzinu, Deki je ukapirao da idemo u Tuzlu da nam neki prijatelji ispeku prase !!! Na tu priču, koju je ispričao cariniku, on mu rekao da se nešto grdno preračunao!! I sa srećom, dodao je!! Naravno da su svi gladni, osim Maria, koji se na vreme informisao i doručkovao kod kuće!! Stajemo kod kafane "Dolina mira" 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pih. Niste zvali, pa neću ni da čitam... Pa videli smo da si se zapljunuo kao suorganizator na Vstrom okupljanju, pa nismo hteli da ti pravimo zazubice!! Zvali i Sevea ali nas on ispalio zbog koncerta Amy !! ovaj koncert nece nikad zaboraviti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kafana prijatnog izgleda, lepa hladovina koja nam je itekako prijala,sa širokim asortimanom muzike: Dragana i Južni vetar, Šemsa i Južni vetar, Mara i Južni vetar...... Konobar ima vremena na pretek, laganim hodom dolazi do nas. Mi svi u glas krećemo, ja ću kafu, ja čorbicu,meni kisela, imate li guaranu..... On nas gleda onako ispod obrva uzima blokče i kaže "Ajmo sad, ko će kafu?????" "Meni čorbica!!", "Gospođo , hoćete vi kafu??", ok meni sve jasno. Čekam svoj momenat kad će doći red da se naručuje čorbica!! Ostadosmo bogami jedno sat vremena, vreme je da se krene dalje!! Lep put, lepa vožnja, jedino što su baš tog prepodneva seljaci imali akciju skupljanja sena, pa je malo bilo teško preticati traktore sa plastovima sena!! Stižemo u Tuzlu!! E sad obratite pažnju na sledeću sliku!! Ovaj mladi gospodin je bio evidentiran na svakoj slici kroz Tuzlu, i posebno smo ga pazili da ne ode ponovo za Bijeljinu!! E posle su mi riknule baterije i kad smo izašli iz Tuzle njega više nije bilo!!! Elem, stajemo mi na izlasku iz Tuzle i fale nam redom, Dekijevci, Bandolerosi i Mikele!!! Ajde uhvatio ih je semafor pošto dok prođeš kroz Tuzlu ima 150 semafora!! Čekamo, čekamo i nema ih!!Zovem Bandolerose i saznajemo da je Mikeleu pukla guma na jednom od tih semafora i da upravo rešavaju taj problem!! Dok stojimo na putu pozdravlaju nas raznorazni svatovi, jer je subota bila udarni dan što se tiče venčanja u Bosni. Već smo se meračili da se priključimo nekoj svadbi, ali bi nam žao jagnjeta što nas čeka u Doboju!!! Naravno, omiljena nam je zanimacija bila brojanje golfova 2 koji su se nalazili u kolonama, posle smo ih razvrstavali po bojama i skontali da ako nemaš golf 2 u Bosni, ne možeš na svadbu!! Pošto smo se nalazili na nezgodnom delu puta, čujemo se sa ekipom koja je ostala u Tuzli i dogovaramo se da se nađemo u Doboju!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uh izvinjavam se , ova je posebna slika za Saleta, naziv Sale prošao kroz Tuzlu na KLE u!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ulazimo u Doboj i trudimo se da nađemo kafić sa najvećom hladovinom. Tu smo u centru Doboja, naravno odomaćili smo se tako što smo odmah poskidali jakne, kacige, čizme!!! Loshmi, savesno odgovara klijentima na pitanja oko registracije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Selo Natašinog tate, koje se nalazi u okolini Doboja a zove Rudanka, zaseok Velika Bukovica, tačnije Zalužani, kako meštani zovu taj deo sela - bi trebao da se zove "BOSANSKI HAJAT" !!!! Videćete i zašto!!! Toliko za početak .....sad spremamo slike i o'ma ih stavljamo!!! Inače... prelepa dva dana provedena uz više nego fantastične domaćine, Natašini tata i stric ......odličnu ekipu.....brdo hrane i pića.....opuštenu atmosferu.....Ma mnogo nam lepo bilo!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sad Bandolerasi i slike!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Jutro lepo, sunčano i mnooogooo toplo......jedva čekamo da se nađemo sa ostatkom ekipe pa da krenemo put Bosne .... .... ipak nas čeka jaga . ...pa da ne čeka predugo.... OMV pumpa na Ibarskoj magistrali....skuplja se društvo.... Jaca, Sale, Lošmi (...600 metara... ) i Marjan...su doručkovali dok su ostali srkutali kafe... Ajmooooooooo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Negde na putu ka graničnom prelazu Šepak kod Zvornika.... Fali nam neko???? Ma neeeee.....svi smo tu.... Voja : Mislim da nam se Mikele izgubio!! I kao što reče Nataša uspevamo da se čujemo sa njim i da mu kažemo da ga čekamo na pumpi!! A kad već čekamo da se malo i poizuvamo.... " Eeeee Mikele.....druže..." Odbegli jahač Apokalipse - Mikele!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Kafana "Dolina mira"...e sad pošto je Nataša već objasnila mentalnu strukturu konobara životni stil i razmišljanje ....KAKO ĆEMO - LAKO ĆEMO...i samo polako.... ....u jednom momentu nakon što svi naručišmo čorbice, kafice, pićence...neko ga od nas upita : " Šta vam je ovo Bosanski specijalitet " ? " E to vam je nešto što se služi posle 24h....kad se svi dovoljno napiju pa ne mogu da osete koliko je dobrog ukusa...." Legenda!!! Trinity - sa kikicama, Daki - sa pundžom, Nemanja - bez pundže... Jeca i Deki! Maj lavli hasbnd Bandolero i Voja! Mikele i Marjan bez Mire morala je da radi i ostane u Bg.... Jasna i Sale! Lošmi ( ...600 metara... ) .....čoveče usta nas još uvek bole od smejanja!!! Neki su imali sličan stajling.... ...šta oćete bre mnooogooo bilo vruće....pa smo se spašavali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka, sorry Jasna, specijalitet kuće je "Veseli bosanac", inače ga nemaju na stanju po danu, a kako su Jasni objasnili to je karađorđeva ali s* ništa!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su slike malo pre sledeće epizode koja nosi radni naziv...." opet se pogubišmo al na kratko"..... Vozimo se mi tako vozimo i odjednom Bandolero koči.....koči.....penje se na ivičnjak...praćen mojim glasom iz kacige..." Pa, pa...što stajemo odošeee ljudiiii...."....a u daljini više ne vidim ni Vojin motor koji je bio ispred nas...." Šta se dešava "..... Moj lavli hasbnd na to ne reaguje već smireno skida kacigu..." Siđi....stali su Mikele i Dekijevci...neko ima problem.....idemo da vidimo šta je da pomognemo!!! " " Ma naravno.....nisam primetila da su stali!! " Mikeleu je pukla guma...hajde snaćićemo se...Bandolero predlaže da ode do nekog vulkanizera po neki ključ valjda da se odrvne, skine guma.... ne zamerite.....objasniće vam on po šta ( a verovatno svi znate već, ja ne znam ).... kad dođe sa posla pa napiše koju reč .....u svakom slučaju izgledalo je ovako....Bandolero otišao....mi ostali čekamo....Mikele nervozan...što baš sad....prvo nas prošišao i otišao na drugu stranu posle granice vozio kao lud da nas stigne...pa se vraćao kao lud....da ga ne čekamo mnogo...a sad guma!!! Ej druže dešava se.... svi mu pričamo...može svakome da se desi ....A baš mu bilo krivo!! Pritom nas pola nema mrežu na telefonima ne možemo da se čujemo sa ostatkom ekipe....svi nekog pokušavamo od njih da dobijemo da im kažemo šta se desilo....ne uspevamo..... Pritom još jedan podatak svaki drugi čovek, mlađi stariji nam je prišao da pita da li trebamo pomoć...svaka čast! I onda gle čuda staje i auto...izlazi čovek....Mišo - član Moto kluba "Titan" iz Loznice!!!! Upoznaje se sa nama nudi svaku moguću pomoć....i pošto smo mu rekli da je jedan naš već otišao do vulkanizera....započinjemo priču.... Deki : " Čime se baviš druže? " Mišo: " Zastupnik za Dr. Oetker za Bosnu....." Deki: " Jeliiii....da nemaš neki gotov puding u kolima....? " Mišo: " Imam....nešto...pa dok čekate....da se zasladite....." Stiže i Bandolero sa jednim od većih ključeva koji sam videla u životu.....i naravno ostavili smo za njega....posluženje.... Na kraju se točak stavio kod Miše u gepek....pa on i Mikele kod vulkanizera....sve je koštalo 500 din....super.... Dok ih čekamo..... Hoće li više??? I završnica!!! Točak je gde treba da bude....hiljadu stepeni napolju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka, sorry Jasna, specijalitet kuće je "Veseli bosanac", inače ga nemaju na stanju po danu, a kako su Jasni objasnili to je karađorđeva ali s* ništa!! Tako je...." Veseli bosanac" .....!!! Hajmo dalje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 20, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispričaste se site vas dve ovde. Hvala vam devojke što ste nam ulepšale društvo i oplemenile dane. Ukoliko je vama bilo lepo onoliko koliko nama, zadovoljstvo je naše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan U međuvremenu Trinity i Bandolero su uspeli da se najzad čuju i da naši drugari saznaju da je sve o.k. da nas čekaju...dogovorili se da to bude u centru Doboja. I najzad se svi opet skupismo i krenusmo put kuće Natašinog tate i strica.....jupiiiii!!!! Natašin stric!!! Natašin tata! Gostoprimstvo i ono pravo domaćinsko ponašanje ova dva čoveka se zaista ne mogu opisati!!! Za svako poštovanje je bilo sve!!! Od toga da je već sve bilo spremno kada smo došli...piće hladno....pivo, sokovi....rakija...pa ko šta hoće i voli.... ....meso - jaga samo da se stavi na tanjire topla još uvek.....lepi se za prste...salata iz bašte...i naravno kolači!!!! I krećemo da se raspremamo....tuširanje po kupatilima....smeštamo stvari po sobama.....neki će odma da se rashlađuju u dvorištu...a svega u izobilju!!! Svaka čast Nataša i tebi i tvojima!!!! Mi smo se svi zaista osećali kao da smo došli kod svoje rodbine jer su nas tako primili i ugostili...ili bolje reći dvorili celo veče!!! Respect!!! " Omladino.....hoćete hladne pive...ili odmah da jedete...? Zet se naravno prvi raskomotio on je kod svojih.... ali ništa manje se " kao kod svojih" nismo osećali svi mi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E dođe vreme i za jagu....mmmmm....što je ukusna...... Dok smo se Nataša i ja bacile na posao...jedenje...mislim...probanje kakvo je... ....i spremanje mesa i salate na tanjire....Bandolero nas malko izšpijunirao...... E krkanluk može da počne...i trajao je i trajao do duboko u noć ....prekidali smo da žvaćemo samo da bi gucnuli po koju....i ispričali po koju šalu, pošalicu, dogodovštinu....kao na primer.....odlazak u pozorište i učestvovanja u predstavi sa Ivanom Bekjarevim, našeg drugara Lošmija ....(...600 metara ....)..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ispričaste se site vas dve ovde. Hvala vam devojke što ste nam ulepšale društvo i oplemenile dane. Ukoliko je vama bilo lepo onoliko koliko nama, zadovoljstvo je naše. .....Sale ubaci po koju reč.... ...ja odoh po cigarete...pa nastavljamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmm, da li primećujete da neko fali na slici???? Mario, Deni i ja, strpljivo čekamo strica da nam donese ćevape u lepinji jer iz različitih ubeđenja ne jedemo jagnjetinu!!! Tu nam se pridružila i Jaca, koja je za predjelo glockala paradajz iz bašte, neprskan, što bi rekli stranci amerikanci, organic food!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi muž ( lavli hasbnd Bandolero) sa posla ...dok ga nahranim nastavljamo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...