legatto 14 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam da je montaza kod Sprintova losa odradjena , ljudi referiraju o tom pitanju sa da fali nekoliko srafova i to. Sad mene zanimaju da li neko moze da mi kaze koji su to srafovi koja im je uloga i sa kakvim se mogu zameniti itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Jun 19, 2011 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze sa srafovima.Mozda je "nulti servis" lose odradjen.Kod mene su svi srafovi 8.8 kvalitet i tu nema neke price.... Bitno je da su svi stegniti po p.s-u.Oni koji su stegnuti obelezeni su markerom,bar bi tako trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jun 19, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sto ga sklapaju ovde nemaju alata pa stezu prstima koliko mogu, buksne od instalacije raskrece pa tu gubi spoj itd. Ono sto je zavrnuto u kini se ne odvrce. uzmes ga polurasklopljenog u sanduku pa sklopis sam ili kod nekog pouzdanog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan sto znaci kad se kupi alat u ruke pa zavrciiii rasklopljenog u sanduku? auuu pa koliko te to izadje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Jun 19, 2011 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan malo jeftinije.Nije skroz rasklopljen.Stinut mu je pr.tocak,retrovizori i mozda jos po nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan И гувернал, а на понеким ендуро моделима, скинут је и задњи амортизер, да би све то могло да се пакује у мању амбалажу. Нема ту неке велике монтаже. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Januar 29, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan ima li negde da se nabavi mehanicki opis i crtez Sprint Challengera, skoro sam ga kupio i pri registracji je ali mislim da neke stvari nisu u redu, makar tako mi se cini. Npr Menjac je klimav, potrebno je neko vreme da se promeni brzina, nekako nije precizan, ako me razumete, takodje ima neka cevka koja nije povezana ni sa cim. kad povezem sa jedinim mestom sa motorom imamo osecaj da se motor gusi, Pomoc? ako neko zna sta se treba dodati i zategnuti pritegnuti molim za pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...