Duh 4 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Komplet je 120e da se poruci, a meni treba hitno i za manje pare, pa mi Cope rece da ih napravim od klingerita (postovacu ovde postupak ukoliko jos nekome zatreba). Ono sto me zanima da li neko zna firmu koja se bavi proizvodnjom dihtunga posto dihtung glave ne mogu sam da napracim (Joseph mi rece za jednu, ali moram da ih cekam do ponedeljka jer su prebukirani). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan E za glavu je bogami problem.Ja ne znam da li to uopste neko pravi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi uzorke ja cu ti u Mladenovcu napraviti nadaleko cuvene mladenovacke dihtunge,moze i taj za glavu.I nije mnogo skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Prave se dihtunzi i to sa sve bakarnim prstenjem... Ovde u Smederevskoj Palanci postoji lik koji pravi za sta hoces, samo mu odneses glavu i po njoj to napravi dihtung... i mnogo je je jeftinije od 120e!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako vam nije problem da mi otprilike kazete cene. Odustao sam od pravljenja od klingerita (nisam nasao odgovarajuci materijal), pa ce mi trebati sve komplet... Ova fabrika kod Josepha obicne dihtunge pravi po ceni od duzina x visina x 3din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ruska ulica u Zemunu, nadji na planu pa kad dodjes u ulicu, pitaj. Ako ne zna prvi, treci zna sigurno. Meni je uzeo 700din. za dihtung glave koji je vrlo slican kao za Hondu XL. Izmeri kvadraturu dihtunga i odmah ti kaze cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je ono sto mi treba... Hvala, idem odmah ujutro da proverim, verujem da sad ne rade... Ukoliko jos neko ima neku informaciju... Tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ima to negde i na forumu, ali dok je nesto moglo da se nadje na istom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ali sa Google-om je sve lakse!!! By pedriic1 at 2007-07-18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Jul 18, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E bre Pedricu, ne mozes a da ne kenjas po forumu kad god stignes... Ako, sve to gleda onaj odozgo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da pcujes! Fin si decko,sad se i poznajemo pa znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Jul 18, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok, al ne volim sitnicarenje... Izvinjavam se na pCovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ima to negde i na forumu, ali dok je nesto moglo da se nadje na istom. Ja sem ovo sfatijo kao komplimenat, a vi kako te? Kao razvili smo se i ima tol'ko teme da nemož' čo'ek da nadje... A kenjanje i nije neka opasna psovka kakve sve naš jezik pozna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 24, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima, ima u Kragujevcu da se kupi klingerit. Veliki izbor debljina. Sada trenutno nemam kod sebe broj telefona ali ako nekome treba neka kaze. A i cena je prihvatljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jul 24, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas skoro uzimao klingerit u Beogradu i menjao dihtung na karburatoru. Imam ga u debljini 0.5mm i 1.0mm pa ako nekome treba... A inace sam ga kupio u Karadjordjevoj ulici, ispod kalisha a povise india shopa... Ne znam kako se zove radnja, izgleda vrlo neugledno a maltene samo to i imaju. Prodaje se na metar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jul 25, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajde neki broj, adresa od tih sto rade dihtunge u Mladenovcu i Smederevskoj Palanci...i meni treba dihtung glave za Gileru...cuo sam i za te iz Ruske, i za te u Mladenovcu... Da li je neko radio i kod jednih i kod drugih, ima li razlike u kvalitetu? Da li u Ruskoj rade dihtunge glave sa bakrom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cekam uzorke dihtunga pa ces imati informacije za fabriku iz Ruske iz prve ruke posto mi je najbliza. Rucno pravljenje je prilicno zezanje koliko sam shvatio, pa reko da se ne igrad sa tim, necu da mi motor bude jos ko sito... ;D Klingerit je oko 800din rolna (cini mi se dimenzija 0.75x0.75m debljine 0.5mm-ima i jeftinije na drugom mestu ali sam skapirao da prodavci u toj radnji nemaju pojma sta prodaju, a posto ni ja ne znam sta kupujem...no good... ;D). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...