DAVID91 56 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor za gliser, Johnson 70. U dobrom stanju. Cena 1200 evra. Za detalje pitajte... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan godishte , sam mesha ulje ... i dali ima sluchajno sat ili se zna okvirno koliko radnih chasova je odradio ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 17, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan uuu kolega.. dobro si to zacenio , jel to VRO!? Sto ga malo ne ofarba za te novce... Ispravan!? Koja je elisa i imas li papire i komande, satove za njega.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice godista i papira, to cu morati da proverim. Ima i komande i satove, ima dve elise, znam da je jedna za teret, a za drugu neznam, posto se ne razumem bas najbolje... Ne mesa sam ulje, pravi se mesavina u rezervoaru. Ispravan. Cena nije fiksna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 18, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa komso nek ti je sretna prodaja i da ga udomis za pare koje trazis jbg kupcima je puno para prodavcima malo tako je uvek bilo i naravno ostalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komso! Nego mogli bi se druziti ovi dana, a? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 18, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan moze komso kad planiras da naidjes ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 19, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan poshto se ja ne razumem preterano , da kazem koju , po obliku chizme i kape rekao bih da je 1973-75 godishte motor , dva cilindra , potroshnja necu ni da je spomenem , cena pa klasichna srpska ... da je samo 15 godina mladji i ima komande pa da prichamo ... srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 19, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Njegov vršnjak Evinrude sa 60ks tukao je svojevremeno 25 L/h ko od šale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 19, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uu brate,jes on dobar mozda ,aliii...moraces cenu i to doooobro da spustis jer to sad za serpu ribe imas,ajd javi najnizu cenu imam kupca,i malo ga uredi bar sa krecom ako nista drugo samo da se beli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan poshto se ja ne razumem preterano , da kazem koju , po obliku chizme i kape rekao bih da je 1973-75 godishte motor , dva cilindra , potroshnja necu ni da je spomenem , cena pa klasichna srpska ... da je samo 15 godina mladji i ima komande pa da prichamo ... srecno sa prodajom Zapravo 3 cilindra... i da ima komande... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 20, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan vro, verovatno iskljucen, cizma ko i farba ...ne bih da ti razbijam snove ali ako dobijesh preko 500 evra pevaj....inace meni je jedan gliser u Adi(40ks) i drugi na Savi( Marina Sava)(140ks) da ne mislish da sam filozof... VRO kupuju ludaci ko ja i meni slicni.. ja btw jurim onaj od 175 konja v6 dvotakni....ovo tvoje je malo brze od od ovog sto imam na jednom camcu,,40ks 15 pitcha,,,3,70m... Mushterije za tebe su vlasnici elana gt 70 i sl mada pola su upareni sa nekim loshim pentama i svi su skrcani...Elan ima lose plastike koje se lome vremenom od napregnosti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 21, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi dajte pobogu pustite coveka da prodaje robu. komso ne spustaj cenu ako ti nije o glavu da ga prodajes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, moze i neka zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...