zdravko995 0 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: HONDA NSR125rw Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima, mislim da neko ovde može da mi pomogne... kada na mojoj hondi NSR125 dajem naglo gas, ona guši, a kada ga dajem ravnomerno i polako ona radi normalno, pri turaži do 11000 obrtaja, dok pri vožnji nemože preko 6000... čistio mi je majstor karburator i kao štelovo, sad je samo gore AKO NEKO MOŽE DA MI POMOGNE, NEKA MI ODG. UNAPRED HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 17, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Proveri svecicu i ako baca varnicu zameni je preventivno (svecica je 250din) Proveri dovod goriva da nisu mozda zapusena creva filter ili ako imas sito u rezervaru (imao sam takav problem na ATX stalno se gusio i stucao sito je bilo zaprljano) Ocisti filter za vazduh Neka ti neko pravilno usteluje karburator moze da bude do toga (moze dosta da utice na ponasanje motora) Skini samo top i proveri kolike su naslage ako su velike ocisti ceo auspuh (kod mene je bilo 2mm garezi posle toga je isao mnogo bolje) Mozda je okrenut ventil na malim obrtajima otvara na velikim zatvara (u slucaju da si od skora vlasnik) Koliko dugo imas motor jel si ga skoro kupio ili ti se ovo pojavilo samo od sebe ? P.S. Ako se odlucis da radis nesto radi po gore navedenom redosledu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 17, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da RC ventil snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravko995 0 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: HONDA NSR125rw Prijavi odgovor kao problematičan aha, hvala, svi kažu da je RC, to ću da proverim... a motor sam kupio u decembru, nije mogao preko 5000 obrtaja tada, ali je primao gas normalno, nego ga je neki majstor sad loše naštelovao možda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 17, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan 99% ventil lose ustelovan karburator zaprljan filter vazduha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravko995 0 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: HONDA NSR125rw Prijavi odgovor kao problematičan hvala care!!! upalio sam mu auspuh, gorivo i svecica nisu problem, samo ventil nista vise..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 17, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sam mogao da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravko995 0 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: HONDA NSR125rw Prijavi odgovor kao problematičan e rc ventil stoji ispos filtera za vazduh kod honde, i ima dve saile i kao neki poklopac, kada mu dam gas dok ga turiram, on nekad na 7000 obrtaja okrene poklopac i onda mu neda dalje, mislis da se to i u voznji desava, kada nemoze preko 5000?????? i ako znas reci sta da uradim sa tim ventilom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HondaCBR 0 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan otkaci ga... i zaglavi da bude otvoren... ima malo da bude slabija na malim obrtajima a na vecim ce da kida.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti ljudi pomogli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan a jel ima taj karburator nešto gde se podešava nivo goriva?možda ima malo goriva u čašici ba brzo potroši. mislim možda bi mog`o da te zeza i plovak.al` onda nije jasno kako radi ulayi u visoke obrtaje kad mu lagano dodaješ gas.ali to je ipak samo na leru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HondaNsr 0 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nsr 125 r Prijavi odgovor kao problematičan to ti je do rc ventila... i meni se desavalo to isto. Samo sto su meni spale sajle , a moze da se desi da zariba ventil zbog loseg podmazivanja... a meni neko treba da objasni kako da nastelujem karburator moram da vucem sauh kad ga palim , kao da presisava stalno... i u voznji kad mu dam pun gas gusi nesto na 6-7000 obrtaja , i cim pustim malo gas od krene da puni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...