dzoni tattoo 91 Napisano Jul 25, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan dzoni i daca se racunaju,danas (ponedeljak) dosli sa bracha,opalili 1300km preko mostara,sarajeva,makarske i nazad,malo pokisli ali nista strasno,sad samo da vidimo za klince i da li su mi stigle gume posto sam ove sprzio po hrvatskom asfaltu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan znaci da ima grip? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan 12-14 avgust Brmbrm (doduše malo drugačija ruta i suprotan smer) SashaP (idem iza Petra) MilosSani ( prosto mi cudno kad nema vase prasine ) Debeljan ( gajim nadu u saksiji ) Pedja knx Jel ima sta od ovoga,od ove ekipe za 12-14 avgust?Zainteresovan sam,pa da vidim Možda bih ja mogao, javiću kada se vratim sa odmora (cca 5. avgust) i vidim kakva je situacija u firmi. Ali, spavanje po smeštaju, nemam šator, niti vreće, niti bih kupovao to. Gde je okupljanje i malo detalja?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...