The_Dog 0 Napisano Jul 17, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan zeleo bih da kupim pomenuti motor KTM LC4 Supermoro pa bih zeleo da cujem nesto o njemu (bilo bi lepo ako ima neko taj motor pa da mi da uputstva) a ako neznate kako izgleda evo link http://1000ps.at/gebrauchte_detail.asp?gid=193468 motor je 1996 i presao 6400km kao sto se vidi u linku cena je 2200evra ali moze jos da se skine. 4puta menjane gume i u voznom je stanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 17, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ta kilometraza mi se ne svidja ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 17, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Brate 4 puta menjane gume a presao 6400km.Pa ne znam sta da mu je radio ne bi toliko guma izmenjao,ne trci pred rudu,kilometraza je vise nego sumnjiva.Motor kao motor je po meni dobar,jedino sto sam dosada vidjao te motore koji su bili stari i po 2g. a palili su iz 25.og puta(mora da su i oni imali 6400km na satu) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 17, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan mozda si i u pravu a ovaj http://1000ps.at/gebrauchte_detail.asp?gid=193910 presao 13000 nove gume maska od ´98 modela sve original i 1god garancija!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 17, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je neka prigusena verzija 15kw/20hp ??? Inace cena i ostalo OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 17, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan pazi meni toliko i odgovara a on kaze da je otvoren a ne prigusen mada nema veze ali kako se pokazao ovaj motor i zna li neko nesto o njemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan ljudi zar niko nije probao ovaj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 31, 2007 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan LC4 agregat, trese, trosi ali ide i ide. Drugar ima sa 45.000 km koji jos ne trosi ulje, frugi sa 25.000 isto odlican, Preporuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Avgust 31, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto ja mnim da je ovo enduro, a ne supermoto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...