MilanPA 22 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Zovem se Milan, volim dvotockase(sto ce reci i motocikle i skutere), ali isto tako i mnogo volim i kola, cekam da dobijem nesto svoje pa da cackam malo oko stylinga, posto mehanicki deo motora, ne poznajem bas mnogo. Trenutno posedujem skuter, kupljen nov prosle godine, iz razloga sto je jednostavno za datu finasijski situaciju bio definitivno best buy, rec je o Suzuki an125. Ne znam mnogo o njemu, nisam uspeo da izguglam mnogo, ali cinjenica je da je dosta kvaliteniji od obicnih kineza, ipak jeste Suzuki(ima papire i sve), pa ne moze biti neka falsh roba(nadam se ). Hteo bih vise da pisem o njemu, i imam neka pitanja, pa me zanima da li na ovom forumu mogu da otvorim temu o skuteru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jun 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jun 16, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...