Jump to content

Moto Zajednica

skidanje registracione nalepnice

Recommended Posts

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLX 650 C

Моје решење је било да сам купио А4 провидну фолију за штампач и на њу залепио налепницу и потом обрезао око налепнице тако да је подлога идентичне величине, а фолију залепио на мотор . Довољно је танка да се ни не примети а једноставно се да скинути када затреба, да ли одлепљивањем или грејањем феном свеједно :zvizduk:

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: Yamaha Majesty 250

zalepljena nalepnica ne moze da se odlepi jer pri skidanju ostaje kao sito,tj.neka mrezica, a novi duplikat samo nalepnice za automobil kosta oko 2500 dinara. Rekao mi je drugar koji je razbio sofersajbnu na kolima pa je morao da izvadi novu nalepnicu za novi ssajbnu.

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLX 650 C

zalepljena nalepnica ne moze da se odlepi jer pri skidanju ostaje kao sito,tj.neka mrezica, a novi duplikat samo nalepnice za automobil kosta oko 2500 dinara. Rekao mi je drugar koji je razbio sofersajbnu na kolima pa je morao da izvadi novu nalepnicu za novi ssajbnu.

Да али у овом случају ако радиш са фолијом ти одлепљујеш фолију која на себи носи налепницу и можеш је поново залепити било где.

• Svakom po zasluzi, 12420 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Baš tako :)

Ja sam lepo obrezao nalepnicu za motor i zalepio je na providnu foliju koja je po 1 cm sa svake strane veća od nalepnice pa foliju na motor. Tako da kada stigne sledeća nalepnica, odlepim foliju i ponovim postupak

• Svrati ponekad, 220 postova
  • Motocikl: Bev 2oo

Čemu sve to kad postoji nalepnica koja se lepi spolja. Sledeća registracija uzmi takvu i nemaš problema, moš menjaš vizir svaki dan 0takoje.gif

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm

Nalepnica kosta 2500 din nalepnica ko nalepnica kosta 600 din ali se neki formular koji se popunjava placa 1890 din... Provereno u supu licno .. :takoje:

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: '03 Honda CBR600rr

Koja smo mi stoka od naroda!!! Stalno neko poskupljenje, nove takse, nove gluposti... 2500 dinara za obicnu nalepnicu za koju im treba 10 din materijala, a kao cekamo mesec dana, pa se cimas, guzve i sranja... IDIOTIZAM (Samo u Srbiji) 1lud.gif

• If in doubt, go flat out., 472 postova
  • Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250

Ne može da se sljušti tek tako, ja sam krenuo pošto je prethodni vlasnik nalepio napred na vizir i nervira me. Mora da se greje nekako.

• Skuteras, 3695 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ja sam to radio pre neki dan. Nema teorije da se nalepnica skine, a da se ne osteti. Sto neko gore rece, ostane kao sito. Da se izda nova nalepnica, koja bi bila kao duplikat, treba da se plati 2.500rsd (rekli u sup-u). Stvar je u tome sto milicija uopste ne drnda nikoga za tu nalepnicu i nikoga ne kaznjava ako je ostecena. Razlog je taj sto je to ljudima novo, pa se gomila nije ni snasla oko lepljenja prvi put. a i ni su valjda po prvi put skromni i zadovoljni sa vec uzetim parama u toj prici.

Jednom skinuta nalepnica se vise ne moze zalepiti zato sto je lepak na onom delu koji je ostao tamo negde na viziru. Ja sam onda ono pare sto mi je ostalo zalepio na providnu samolepljivu traku i sve zajedno na motor. Brojevi se vide, a po malo i onaj grb. Niko mi ne pravi pitanje

• nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova
  • Motocikl: Yamaha YBR 125

Ne moze ni grejanjem da se odvoji od stakla, provereno, to i jeste svrha potke koja je ugradjena, da se pri odlepljivanju odvoji od ostatka nalepnice i nacini je neupotrebljivom. Nego kad skines nalepnicu, ostane grid na staklu, benzin i vatu u ruke, pa trljaj dok se ne skine. A vizir je jos teze ocistiti od stakla. Zato je ovaj fazon sa prelepljivanjem preko transparentne folije super resenje, skidas celu nalepnicu sa folijom, ne ostaje na viziru nista sto ce kasnije biti tesko za skidanje.

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: Yamaha Majesty 250

nisam siguran,kolega Muljaz kaze da milicija nece da kaznjava za nalepnicu.Ja mislim da jedva cekaju da nesto nije ispravno da bi nas kaznili,jer tako pune budzet.Isto mi je masa ljudi rekla da ne kaznjavaju kada ti istekne vozacka dozvola,nego te samo opomenu.Meni su pisali kaznu sto je istekla manje od dva meseca,letos i ceka me kazna od 6000 do 20000 dinara,mozda i nesto poena(za ovo nisam siguran).

Zakljucak,ne bi se zezao sa nalepnicama i verovao pandurima.Pozdrav

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

nisam siguran,kolega Muljaz kaze da milicija nece da kaznjava za nalepnicu.Ja mislim da jedva cekaju da nesto nije ispravno da bi nas kaznili,jer tako pune budzet.Isto mi je masa ljudi rekla da ne kaznjavaju kada ti istekne vozacka dozvola,nego te samo opomenu.Meni su pisali kaznu sto je istekla manje od dva meseca,letos i ceka me kazna od 6000 do 20000 dinara,mozda i nesto poena(za ovo nisam siguran).

Zakljucak,ne bi se zezao sa nalepnicama i verovao pandurima.Pozdrav

samo zamisli da ti je posao da pišeš kazne, i da pri tom imaš kvotu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja