RadovanP 1 Napisano Jun 13, 2011 (promenjeno) U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Hondu Shadow 600 1992 god. kod mene je 4 god. na mom je imenu, registrovana je do avgusta. Stanje EXTRA, drugo dete mi je na putu, radim po ceo dan, greota da stoji, moze zamena za kamp prikolicu + doplata. Cena 3100 eura. 062523866 Radovan Na slikama se nevidi, skinuo sam, a ide uz motor, velike bisage, torbica ispod fara... Promenio Jun 26, 2011 član acim Sređene slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jun 26, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan eh da imam 3100 evara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Septembar 23, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, Istekla registracija krajem avgusta...cena pala 2900.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za polu prikolicu komercijalku 13.6 ili manju registrovanu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno, al cena ide dole. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merca 0 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: Kawasaki gpz500s Prijavi odgovor kao problematičan Druze, imam ja kamp prikolicu na zamenu za tvoju hondu... Imam i Yamahu FZR Genesis 1992. isto ako te interesuje... Ako si raspolozen za neku kombinaciju - javi. Pozdrav, Sasa Kovin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Druze, imam ja kamp prikolicu na zamenu za tvoju hondu... Imam i Yamahu FZR Genesis 1992. isto ako te interesuje... Ako si raspolozen za neku kombinaciju - javi. Pozdrav, Sasa Kovin Kamp prikolica me mozda interesuje za zamenu. Nazalost motor me iz gore navedenih razloga. Poslji slike i opis kampa? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merca 0 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: Kawasaki gpz500s Prijavi odgovor kao problematičan Ok. stavicu slike cim odem kuci, posto sam student. Ali svakako se bojim da necu imati za doplatu, bar dok ne prodam moj motor..... Pozdrav.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Od opreme ima produzene hromirane fuzastere, zadnje hromirane fuzastere, druga guvernala i rezervoar, led zmigavci i stop, hromirani retrovizori, automacki podmazivac lanca. .. ima velike bisage 2x27l i torbicu ispod fara. akumulator je nov u garanciji, nov lanac i lancanici (did) promenjeno ulje (motul) i svi filteri i svecice. ja sam vlasnik 4 godine registracija je istekla. .. zadnja guma je na otprilike 40%. Motor je perfektan. cena bi mogla biti korigovana za koji euro. E da prodajem ga jer sam u protekle dve godine dobio dvoje dece i nemam kada da ga koristim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan 2800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Za kes extra popust! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Mart 8, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi novac cena 2400 eurica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...