tarelic 35 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: novi sad Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki gs500e, 92. godiste. Motor je uvezen iz Svajcarske 2008. godine, a ove godine je prvi put registrovan na moje ime i registracija vazi do maja 2012. godine. Motor je u besprekornom stanju jer sam ga za sebe sredjivao. Nema nikakvih ulaganja. Zadnja guma je nova, a prednja moze jos ovu sezonu bez problema. Cenim ga 1450 evra jer mislim da vredi toliko. Ko bude zainteresovan pitace sta ga interesuje. Mogla bi i eventualna zamena za manji auto s tim da bi uz njega dao i Ladu Samaru 91. godiste, crvene boje, pet vrata, ugradjen plin, sve u svemu prosecna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarelic 35 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: novi sad Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih telefon na koji me mozete kontaktirati 064/2974703 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11020 Napisano Jun 13, 2011 Hronični Motociklopata, 7545 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je to besprekorno stanje bez ulaganja kad mu fali jedan retrovizor 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarelic 35 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: novi sad Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan motor nije za tebe ocigledno. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarelic 35 Napisano Jul 16, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: novi sad Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan Lada je prodata i izlazi iz opcije. Ostaje samo motor. Cenu spustam za 100 evra i to je to. Sada mi vise nikakve zamene ne odgovaraju. Ko je zainteresovan neka dodje, pogleda i proba motor pa ce odluciti da li mu se svidja ili ne. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarelic 35 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: novi sad Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan Prosto je neverovatno da je za Ladu zvalo nekoliko ljudi i na kraju sam je prodao, a za motor niko ni da pozove ako izuzmemo provokaciju na račun nedostajućeg retrovizora. Spreman sam jos malo da korigujem cenu, ali cini mi se da ce ovo tesko ici. Teska vremena izgleda, niko para nema. Jedina je uteha da cu se malo vise vozati na makini i tako mnogo vise nervirati suprugu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamena za XS400 ima na oglasima, jes da nemas retrovizor al nema veze Ozbiljno ako ti odgovara meni bi legla ta zamena lepo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarelic 35 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: novi sad Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je ali samo mi zamena za novac odgovara. Ako prodas ti pre mene javi se pa cemo trgovati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarelic 35 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: novi sad Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1290 evra. Ajde bas da vidim hoce li se iko javiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dusu dajem za njega drugar prodade njegov crveni za 1000 pre neki dan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarelic 35 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: novi sad Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1190 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...