miki89 92 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle imam sledeci problem, imam fabricki auspuh na KLE-u koji je ocigledno negde probio unutra i kad se dodaje gas cuje se kako malo zvizdi...nije ruzno al aupuh nema zvuk ni kao da je otvoren ni kao da je zatvoren..naravno takav zvuk u leru nema.... interesuje me da li ovo moze da se sanira na fabrickom auspuhu i gde to da uradim? svaki savet je dobro dosao..hvala unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 12, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem. Da li se neko setio resenja u medjuvremenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 797 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan KLE uvijek ''malo zviždi'' na auspuh. Slušao sam to na dosta KLEova i ne znam zašto bi zviždanje ukazivalo na to da je auspuh negdje probio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 12, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem ovaj KLE vec par godina, cak stovise nasao sam i rupu gde je stradao auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da otvoris auspuh pod uslovom da preko ima jos jednu oblogu koja bi sakrila var nakon intervencije ili opcija kuovine nekog zamneskog auspuha koji je verovatno preskup bar ovde kod nas. Kad smo vec kod auspuha sta bi bilo dobro za KLx 650 znaci neki auspuh koji nijeprotocni kako bi bi buka bila umerena kakve su cene takvih proizvoda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 23, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan U principu imam preko auspuha fabricku zastitu za noge. Ona se proteze na spoljnoj strani gotovo citavom duzinom auspuha, ali nisam siguran koliko moze da se zakrpi. Da li neko zna neki dobar auspuh servis u BGu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 940 Napisano April 24, 2012 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ali druzeeee, pa ti ne znas kako sam uzivao kad vozim iza Nese...a ono tako leeeepo zvizdiii!!! Obozavam taj zvuk kod KLE-a! Na zalos' moj KLE nije zvizdao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan I mene isto malkletira, na mom spuku je pokutina toliko velika da uopste nema razlike da li drzim ruku na izduvu ili ne, busan sa svih strana i ono specificno poprtkivanje je nestalo. Potom kada je zavaren performanse kao da su ostale iste, ali zvuk se nije vratio. Moje skromno misljenje je da kada produva spoljasna oplata, verovatno i iznutra stradaju komore pa izgubi taj efekat. Kod vise varilaca sam isao i svi su mi rekli da ima vise resenja: zamenski, original pravljeni, polovan dobar. Najbolje je naci polovan dobar, ja sam ga jurio godinu dana, i u Knjazevcu pazario 50 evra je kostao i od sad vise nikad necu da palim motric zimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
proki 7 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: HONDA Seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekom zatreba. A meni ne koristi nista jer u mom gradu niko nece sa tim da se bavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jul 2, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi su već videli, ja sam zamenio originalni auspuh Robertovim Race om....sad lepo grmi ali mi iskreno ponekad nedostaje taj cvrkutavi zvuk originalnog lonca i čini mi se da je manja potrošnja sa njim bila. U svakom slučaju motor će u oglase, pa ako ode sa Race om ponudiću ovde prvo ovde cvrkutanera Evo link sa klipom još jednom ups tek sad videh od kad je prvi post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...