Jump to content

Moto Zajednica

KLE i auspuh

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07

Dakle imam sledeci problem, imam fabricki auspuh na KLE-u koji je ocigledno negde probio unutra i kad se dodaje gas cuje se kako malo zvizdi...nije ruzno al aupuh nema zvuk ni kao da je otvoren ni kao da je zatvoren..naravno takav zvuk u leru nema.... interesuje me da li ovo moze da se sanira na fabrickom auspuhu i gde to da uradim? svaki savet je dobro dosao..hvala unapred..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 773 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

KLE uvijek ''malo zviždi'' na auspuh. Slušao sam to na dosta KLEova i ne znam zašto bi zviždanje ukazivalo na to da je auspuh negdje probio.

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLX 650 C

Jedino da otvoris auspuh pod uslovom da preko ima jos jednu oblogu koja bi sakrila var nakon intervencije ili opcija kuovine nekog zamneskog auspuha koji je verovatno preskup bar ovde kod nas. Kad smo vec kod auspuha sta bi bilo dobro za KLx 650 znaci neki auspuh koji nijeprotocni kako bi bi buka bila umerena kakve su cene takvih proizvoda ?

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

U principu imam preko auspuha fabricku zastitu za noge. Ona se proteze na spoljnoj strani gotovo citavom duzinom auspuha, ali nisam siguran koliko moze da se zakrpi.

Da li neko zna neki dobar auspuh servis u BGu?

• Ol' dirty bastard, 607 postova
  • Motocikl: TDM

Ali druzeeee, pa ti ne znas kako sam uzivao kad vozim iza Nese...a ono tako leeeepo zvizdiii!!! :moto3:

Obozavam taj zvuk kod KLE-a!

Na zalos' moj KLE nije zvizdao... :jok:

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: PIaggio NRG

I mene isto malkletira, na mom spuku je pokutina toliko velika da uopste nema razlike da li drzim ruku na izduvu ili ne, busan sa svih strana i ono specificno poprtkivanje je nestalo. Potom kada je zavaren performanse kao da su ostale iste, ali zvuk se nije vratio.

Moje skromno misljenje je da kada produva spoljasna oplata, verovatno i iznutra stradaju komore pa izgubi taj efekat. Kod vise varilaca sam isao i svi su mi rekli da ima vise resenja: zamenski, original pravljeni, polovan dobar.

Najbolje je naci polovan dobar, ja sam ga jurio godinu dana, i u Knjazevcu pazario 50 evra je kostao i od sad vise nikad necu da palim motric zimi.

• Ljuti bankar, 507 postova
  • Motocikl: Motora bez....

Mnogi su već videli, ja sam zamenio originalni auspuh Robertovim Race om....sad lepo grmi ali mi iskreno ponekad nedostaje taj cvrkutavi zvuk originalnog lonca i čini mi se da je manja potrošnja sa njim bila. U svakom slučaju motor će u oglase, pa ako ode sa Race om ponudiću ovde prvo ovde cvrkutanera0namigivanje.gif

Evo link sa klipom još jednom

ups tek sad videh od kad je prvi post1lol.gif1lol.gif1jee1.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja