kamikaza 61 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pomno pratim sve savete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 13, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio, ali sam čuo da je dobra i Parga, a rekao bih i Lefkada. Lefkas je verovatno jedino grčko ostrvo spojeno mostom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio, ali sam čuo da je dobra i Parga, a rekao bih i Lefkada. Lefkas je verovatno jedino grčko ostrvo spojeno mostom. Parga mi je malo podalje posto mislim da ostanem jedno 4 nocenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_69 6 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Da, za tako kratko vreme ne isplati se da ideš negde dalje. Moja preporuka je Jerisos ili Nea Roda na trećem prstu. Stižeš brzo autoputem do Stavrosa, pa lepim predelima južno do Jerisosa. Odatle možeš, lepim putevima za vožnju bajka, preko Arnee i Poligirosa na prvi i drugi prst i u sva ona mala mestašca koja su ti spomenuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 13, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo par sika da te zainteresujem Tasos, i obavezno bar 5 nocenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio pre nedelju dana motorom do Lefkade, tacno 1000 km od Bgd. More je predivno a cene sasvim pristojne cak niske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je odluka pala zahvaljujuci vama drugari, Beograd-Sarti ( Sitonija ) 780km, jos samo direkcije da ukucam da se ne zagubim u Solunu . E sad dajte neke dobre plaze ili da obilazim svaki dan po jednu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 13, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kad se vratis, obavezno reportazu dobro da odradis da znam dal da planiram nesto za iduce leto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan kad se vratis, obavezno reportazu dobro da odradis da znam dal da planiram nesto za iduce leto Pripreme su u toku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 14, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je odluka pala zahvaljujuci vama drugari, Beograd-Sarti ( Sitonija ) 780km, jos samo direkcije da ukucam da se ne zagubim u Solunu . E sad dajte neke dobre plaze ili da obilazim svaki dan po jednu... Sigurno je da ćeš obilaziti svaki dan po jednu....prosto mame lepotom.....Orange Beach nezaobilazna i jedna od najlpeših ako ne i najlepša!!! Srećan vam put i dobar provod uživajte za sve nas pa da nam pišete i postavite slikice kad se vratite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kamikaza, imaš sajt "Sitonija na dlanu", obavezno ga prostudiraj. Entuzijasti su od BG pa do Sitonije opisali detaljno ceo put, pa su obišli celu Sitoniju, i na sajtu postavili slike i opise malte ne svih mesta i plaža, čak su za sve dali i GPS koordinate. I ja ću u Sarti u julu pa sam ovo štivo dobro proučio. Lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kamikaza, imaš sajt "Sitonija na dlanu", obavezno ga prostudiraj. Entuzijasti su od BG pa do Sitonije opisali detaljno ceo put, pa su obišli celu Sitoniju, i na sajtu postavili slike i opise malte ne svih mesta i plaža, čak su za sve dali i GPS koordinate. I ja ću u Sarti u julu pa sam ovo štivo dobro proučio. Lep provod. Video sam taj sajt, mislim da se necu zeznuti sto se tice izbora mesta, cena za 4 nocenja je 130e za dve osobe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Zaobidji Pefkohori u širokom luku... veću ludnicu i cirkus nisam video. Prilagodili su se našim turistima kod kojih sve prolazi(a možda i vole). Više flipera nećeš naći ni na vašaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si odlucio za Sarti onda je Sarti sasvim ok, mada u prncipu motorom toliko dana cak i Pefkohori nije losh kao polazna tacka, jedan dan Xsenia beach, jedan cela suprotna strana prsta, pa drugi prst i Neos Marmaras.. Ali svakako Sarti je u startu zanimljiviji pa srecno, samo da imas na umu nekom se nesto svidja a o ukusima se ne raspravlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jun 30, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantnije je ići preko Ohrida i Bitolja. U nedelju krećem za Krf. Idem kolima, nas četvoro (dvoje dece). Prespavaćemo u Kičevu, 60km pre Ohrida. Mislio sam da se vratim nazad do Skoplja pa da nastavim autoputem. Rekli su mi da je put loš preko Ohrida i Bitolja, mada sam gledao kartu, ima i put koji zaobilazi Ohrid , već ide pravo ka Bitolju. Šta mi je činiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Savet, Nemoj da se vraćaš na Skoplje! Tim putem kojim ideš od Kičeva za Ohrid, ide i većina ljudi koja iz Srbije letuje na Ohridu. Idi na Bitolj, kad udješ u Grčku, ostavljaš sa desne strane mesto Florina, i pravac Kozani, gde se uključuješ na autoput (novi) i štrikaš pravo do Igumenice na trajekt... Evo ti ruta sa Michelina pa se odluči: Ako ideš na Bitolj - 431 km Ako se vraćaš na Skoplje 640km Srećan ti put i lepo se provedite! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 30, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se pre 2 dana vratih iz Neos Marmarasa...obishla sam ceo taj 2 prst (a i 3 prst dokle je moglo, a i kompletan 1 prst)...Sarti me i nije odushevio moram ti priznati...Ali oko Neos Marmarasa (dakle pre i posle) imash goooomilu plaza, sve su sjajne, razlika je shto na nekim imash dosta ljudi, a neke su skoro pa puste...More je extra, chisto i nije hladno. Gorivo ti je od 1,55 eur (najjeftinije) do 1,70 eur... U kaficima je generalno sve preskupo (pivo 5eur)...Ne znam kakav smeshtaj imate, ja sam placala u centru Neos Marmarisa sobu s pogledom na more 15 eur dan... Inache taj put tamo i krivine...ko stvoreno za motor uzivacesh ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Pre par godina sam letovao u Kalamiciju , mestasce malo izmedju NMarmaris i Sartija .. Lepo i opushteno .. Znaci josh jedan + za drugi prst ali posle Neos Marmarisa .. Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana sam stigao iz Sartija, tamo sam spavao a motorom po okolnim plazama isao. Kalamici plaza je dobra, ma sve su dobre kao sto neko rece, neke pune kupaca a neke skoro prazne. Moja prednost je sto sam sa GS-om stigao svuda. Cim budem slike smanjio u dobroj velicini postavicu ih ovde da vidite lepote drugog prstena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kuda je najbolje ići do Parge? Idem kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 30, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Paralija je najgora.....do duse ima lepu plazu.....ali je to srpsko selo...skoro sve hotele drze Srbi, prva ulica su kvalitetniji kinezi,druga losiji, treca su najgori(kineske plasticne majice za 2e)...ima nesto losijeg krzna i koznih stvari...more vecinim mutno....ali toplo,...i najveca mana je to sto sunce relativno rano zalazi, jer zalazi bas iza Olimpa, a posto je visok, prvo tu u grckoj zadje sunce...put je dosadan.....restorani losi...giros 2e......i nema radnje da kupis nesto vise od hrane....dakle, zaobilazenje...klasicno mesto za srpske turiste sa malom decom ili tinejdzere..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Kuda je najbolje ići do Parge? Idem kolima Beograd - Solun. Nastaviš ka Atini. Vrlo brzo skrećeš desno, ka mestu koje se zove Veria. Dalje sledi Kozani - Janjina, pa stižeš (sve vreme autoputem) do Igumenice, gde je inače i trejekt za Krf. Odatle se južno, uz obalu spustiš 48 km do Parge. Ukupno oko 950km, zavisi odakle krećeš... Ako nemaš navigaciju, kupi zadnju reviju SAT plus, imaš tamo Alvirovićevu autopatrolu do Krfa, Parge, Lefkade, Kefalonije i Paralije (i na kraju Džej) - 120din. Sve lepo objašnjeno u kilometar, i za plin i za dizel i za piš-piš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jul 1, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ovaj put preko Bitolja , da li je neko išao baš tim putem? Idem sa pretovarenim Puntom, nas četvoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jul 10, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako. Ako nekoga zanima ovaj put: beograd-skoplje-tetovo-kicevo-bitolj-florina-kozani-igumenica. Put kroz srbiju, vec dobro poznat, putarina oko 1000din. Posle granice nesto losiji put ali ok. pre skoplja se skrece ka tetovu obilaznicom. Put do tetova odlican. od tetova do kiceva veoma zajebano, krivine, u sred leta magla, paljenje grejanja u kolima, rizla. Na tom delu se placa putarina na svakih 10 minuta po pola evra evro. Posle kiceva 3km, postoji skretanje na mali put ka Bitolju. Skracuje put preko ohrida za vise od sat vremena. Ide se solidnim putem kroz hladovinu, lagano. Od Bitolja se ide na granicni prelaz Kravari. Na prelazima nema nigde nikoga. Odatle se ide ka florini, malo nedostaju putokazi da se usmeri ka Kozanima. Put od florine preko kozana do igumenie, uzivancija. nema ni jedne putarine. Gorivo u Makedoniji znatno jeftinije, dizel koji sam ja sipao 1,07 evra, i nisam potrosio trecinu do krfa, izuzetan kvalitet. Ako nekog jos nesto zanima neka pita, ja sada odoh na jedan veliki giros. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...