Bogi.bre 9 Napisano Jun 11, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Miljakovac, Beograd Motocikl: Honda CBX 650e Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam predstavim moje luče za uživanje u pravom smislu te reči Uploaded with ImageShack.us Godište 1985. 650cc 37 kw (50 hp) Živeli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Jun 11, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi su bili motori u osamdesetima, je li... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi.bre 9 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Miljakovac, Beograd Motocikl: Honda CBX 650e Prijavi odgovor kao problematičan jos kako ... hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan Ah, da... nekog dana možda nabavim jednog Z900. Onako, za dušu. Bio je to prvi ozbiljan motor, koji sam vozio. Stara ljubav ne zardđa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi.bre 9 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Miljakovac, Beograd Motocikl: Honda CBX 650e Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi na ovoj hondici da napravim auspuhe bas kao na Z900.. (ko da si znao). Jedino sto me zaustavlja u tom projektu sad, je to sto ova izgleda suvise dobro i originalno pa ne bih da kvarim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...