sergio 2328 Napisano Jun 10, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Nokiu C3-00 Kupljena je 14.01.2011. u TC Usce, radnja Big Bang Telefon je u originalnom pakovanju. Stanje: kao nov, nema ogrebotina, a ni ogrebotinica Sve vreme je nosen u platnenoj futroli. U garanciji je jos godinu i po dana. U paketu ide telefon (boja: plava-teget), punjac, memorijska kartica od 2GB, slusalice (originalne), originalna baterija od 1320 mAh, nova (ne korscena) futrola i micro USB kabal (njega sam morao da kupim posebno posto ga Nokia ne isporucuje uz ovaj model telefona), uputstvo na srpskom jeziku. Baterija "drzi" i do 6 dana uz umereno korscenje i slusanje muzike. Telefon ima WiFi (wireless) adapter, USB 2.0, audio port 3.5' (mozete koristiti bilo koje slusalice), mp3 melodije, radio, kamera 2 megapiksela itd. Opsirniji opis, tj. specifikacija ---> CLICK Telefon nije "zakljucan", tj. moze se koristiti na SVIM mrezama. CENA: 90€ nisam zainteresovan za zamene, osim zamene za novac Isporuka na kucnu adresu, samo na podrucju Beograda Saljem i postexpresom ali posle uplate na bankovni racun. Mozete da me kontaktirate na PM, tj. PP Telefon: 064 / 190 37 12 e-mail: sergio3d@gmail.com Sergio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 13, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA: 80€ To je poslednja cena. 'ajmo ljudi, navalite! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 14, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda vise nije aktuelna. Telefon je prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...