stefan 24 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan moj problem je sledeci:zadnja pozicija sa sve osvetljenjem za tablicu mi malo radi,malo ne,a da pritom mi rade i stopovi i midavci.Gledao sam sijalice,ispravne su,nije osigurac.Ako neko ima neku pametnu ideju sta bi to moglo da bude,ili ako ima nekog dobrog elektricara za motore u bg-u,bio bih mu zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Posto ti radi stop svetlo,masa je dobra.Proveri plus koji dolazi do pozicije.Ako ti napred u faru isto ne radi pozicija onda je prekidac.Naj bolje da ocistis sve kontakte,promenis buksne koje su(oksidirale,zardjale).I sve ce da radi.Nista nece da prekida. To je samo neki kontakt labav.Samo strpljenja i sve ce biti dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...