mile fazer 4469 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ovo je više od putopisa, u najmanju ruku sudbina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Vrlo dirljivo, kao da te neko pozvao, kao da si osetio trenutak! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 19, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 248 Napisano Jun 19, 2011 Drug član, 1033 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Au Caruga,procitao sam i dugo razmisljao...BRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano Jun 30, 2011 drrmrr, 771 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Caruga! Ovo je jace od svih putopisa koje si ispricao..Respekt! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast , najezio sam se citajuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 7, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Charuga,fenomenalno kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Kopajuci po arhivama uspeo sam da nadjem sliku...... nadam se da cu moci malo vise da napisem kada sve "prelistam"... Kao sto neko napisa..... zivecemo dok god ima neko da nas se seti...... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Odlično,šta drugo reći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1898 Napisano Octobar 28, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Kopajuci po arhivama uspeo sam da nadjem sliku...... nadam se da cu moci malo vise da napisem kada sve "prelistam"... Kao sto neko napisa..... zivecemo dok god ima neko da nas se seti...... Tako je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Octobar 29, 2011 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan iskreno i iz dubine duse napisano! bas imas hertza - ko zna , mozda bas na pokojnog dedu i deda-strica...svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3936 Napisano Octobar 29, 2011 Drug član, 2292 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Kopajuci po arhivama uspeo sam da nadjem sliku...... nadam se da cu moci malo vise da napisem kada sve "prelistam"... Kao sto neko napisa..... zivecemo dok god ima neko da nas se seti...... odi kod nekog klesara neka ti napravi onakav "stari" ram za nadgrobne spomenike za slike, pa ju postavi tamo na ono drvo a mene si toliko zaintrigirao ovom pričom da ću vjerovatno idući puta kad budem išao u NS ići Srijemskom stranom preko Neština i pokušat proći "tvojim" putem .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan uvek iznenađenje... putopis sa dušom... putovanje sa ciljem... prava stvar... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Novembar 3, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Brate, svaka cast! Zato i jesi moj brat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka rec hvale je mala...veoma emotivno! Nadam se da nije puno ocekivati da cujemo kako je tvoj put protekao u nastavku...veliki Pozz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...