rima 0 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svima! prvi put sam uopste na nekim forumima. volim motore, kao vecina muske populacije! i bez njih nema zivota. imam 39 godina, i vozio sam dosta toga, ali japanci su ipak prava stvar. tehnicki usavrseni, dugo traju, lako odrzavanje, i na kraju ipak naj vise i daju!!! za sada mislim da sam dosta pisao. molim druge clanove koji nedele moje misljenje, neuzmu moje misljenje kao uvredu! pozdravljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nemas ti pojma,nadji mi jos jednog ovde na forumu koji voli japance Dobrodosao da se prikljucis u ovu nasu zajednicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jun 9, 2011 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u veliku Japansku zajednicu nas 90% smo Japanci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Japanci ? koji su ti Dobrodosao ti nama Japanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 131 Napisano Jun 9, 2011 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Rima,dobrodosao. 90% ma da Poz od kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 9, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam čuo da se u Japanu prave motocikli ali ....... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jun 9, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/39412-kako-se-predstaviti-pravila-i-preporuke/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...