Dule 0 Napisano Februar 12, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd, Zaječar Motocikl: CBR 900 RRX Prijavi odgovor kao problematičan Vozim jer volim da jasem . Pozdrav svima ciji se motori zavrsavaju sa "a" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 12, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Dule, bas lepo od tebe! Neko ne ume ni jedanput da se predstavi a neko ume i dvaput :kul: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 13, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao na forum... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Februar 15, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Vozim jer volim da jasem . Pozdrav svima ciji se motori zavrsavaju sa "a" Hvala Dule! (verovatno je mislio i na mene, ja vozim SuzukijA) Dobrodošao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 15, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Vozim jer volim da jasem . Pozdrav svima ciji se motori zavrsavaju sa "a" Hvala Dule! (verovatno je mislio i na mene' date=' ja vozim SuzukijA) Dobrodošao![/quote'] I ja TriumphA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 15, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim jer volim da jasem . Pozdrav svima ciji se motori zavrsavaju sa "a" Hvala Dule! (verovatno je mislio i na mene' date=' ja vozim SuzukijA) Dobrodošao![/quote'] I ja TriumphA e *ebi ga, znaci na mene se ne odnosi, ja vozim YamahU Dobrodosao Dule... :jos_piva: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 15, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ovi koji voze motore cija se imena zavrsavaju na A, to A je verovatno uzvik bola sto ne voze motore koji se zavrsavaju na neko drugo slovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Februar 16, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ovi koji voze motore cija se imena zavrsavaju na A' date=' to A je verovatno uzvik bola sto ne voze motore koji se zavrsavaju na neko drugo slovo [/quote'] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...