Squirrel 93 Napisano Jul 14, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Potrban mi je polovan kufer za dve kacige. Nov kufer u Uzicu kosta oko 4500 ali nemogu da stanu dve kacige, a kvalitet plastike i zavrsne obrade je jako los tako da je i sama konstrukcija dosta klimava mada na njoj pise "givi". Znaci nebi da experimentisem sa nekim kineskim "givijem", samo orginalan i ispravan kufer dolazi u obzir. Moji prijatelji su za takve kofere izdvajali izmedju 20 i 60eur zavisno od stanja. Ako imate ili znate nekog ko ima javite mi. Ko mi zavrsi dobice "jelena" koliko moze da stane u gore navedeni kufer. ZIVELI ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 14, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes nasao tako nesto , molim te javi mi ! Ja cu oba da da napunim Elephantom , pa nek ide zivot !!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 15, 2007 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan treba ti bar 42l... 46l u boji je oko 190e nov crni je 4 hiljada din manje kad nadjes za 20-60e reci i nama gde ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom da razjasnim, polovan orginalan kufer starost nije bitna ali funkcijonalnost jeste. A ako mislite da je nemoguce varate se. Iskopace njega "Bili" videcete, a ponuda za pivo vazi i dalje!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu u 42l 2 kacige... Mozda jedna full i jedna noša... Sve zavisi i od konstrukcije kofera, ovaj od 42l je nakako pljosnatiji pa jedva stane kaciga, zgodniji mi je Givi od 38l koji imam na Yamasi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...