Dule89 105 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Naime, prevrnuo mi se R6 u garazi i zakacio levi far glupi stub, i imam samo ogrebotine na faru, pa me zanima da li ce poliranje pomoci? I ako ne, cuo sam da ima likova koji rade te plastike od fara ako nisam u zabludi Sad sam nervozan, necu moci celu noc da spavam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan auuum bas si ga pofino ogrebao... razumem te, ajde da si uradio nesto pa da kazes, ali ti glupi padovi u garazi dok stoji motor, to najvise boli ne znam za poliranje, valjda ces uspeti da resis to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas druze, ne moze gore, dok ne odem sutra da vidim sta cu, umrecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Imaš jedan polovni i oštečen sa desne strane na Nemačkom Ebay-u Link Sad je na 1 €, a vjerujem da če biti jeftin. Ne znam, ima jedan ovde koji kupuje isključivo preko E-baya, pa ga kontaktiraj. Dražba završava za tri dana. Pozdrav iz dežele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze na savetu, videcu ako ne uspem oovde nista, da nadjem na ebay, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...