ledeni 14 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas sam se malo provozao i imam utisak da je motor tezak na volanu i kad motam u lijevu stranu imam osjecaj kao da volan malo zaostaje to jest vuce i dalje u ljevo dali neko od vas zna nesto vise ili je to normalno kod ovog modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 8, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Proveri na koliko je prednja guma naduvana...2,9? Jel vuce na pravcu. obicno kad pustish gas pokazuje na koju stranu je padano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri na koliko je prednja guma naduvana...2,9? Jel vuce na pravcu. obicno kad pustish gas pokazuje na koju stranu je padano... probao sam na 50-80- i 100 km i kad pustim volan on ide pravo ne vuce ni u jednu stranu. znaci prilikom motanja u ljevu stranu imam osjecaj da povuce malo.Nisam siguran kad ulazim u ljevu krivinu imam osjecaj kao da ce motor da isklizne ispod mene Mozda je osecajdrugi jer je zzr jako tezak mozda se moram priviknuti ili je do motora na koliko moram da naduvam gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 8, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan prednja 2,5 zadnja 2,9 mozda ti je prednja guma losa ili lezaj na vratu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan prednja 2,5 zadnja 2,9 mozda ti je prednja guma losa ili lezaj na vratu prednja i zadnja guma su zamjenjene prosle godine u junu mozda su presle nekih tri hiljade kilometara pogledacu prvo pritisak u gumama pa zatim lezaj na vratu motor je u orginalnom stanju presao 50.000 nije padano sa njega ja sam mu treci vlasnik posjedujem cjelokupnu dokumentaciju od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1575 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan lezaj u vratu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan lezaj u vratu nije lezaj u vratu danas viljuska pregledana izgleda da je do gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...