Evil_baby 85 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj Kymco,kubikaza 125,godishte 2008. ..ja sam mu vlasnik.Kupljen u "KDM-u",registrovan do jula,redovno servisiran,garaziran,u odlichnom stanju..preshao 17 600km,pogodan za pochetnike....vrlo povozan,lagan.. Sa mnom je izdrzao putovanje od 850km u jednom pravcu bez ikakvih problema. Vredi pogledati a posebno ako su vam ogranichene kategorije za polaganje... Cena 1500e,moze zamena za jachi motor a u zameni cena 1700e.Za ozbiljne kupce,napravicemo korekciju cifre....Kontakti: 066/9069-087 i 064/5941-466 Zorana. Evo i nekih slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ins@in 3 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Outlook 150 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 8, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Shplenta, jel se to konacno smeshi neki ninja ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam shta ce da mi se nasmeshi.... kolko para,tolko muzike... Videcemo josh.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom. Dobro je ovo motorce, ja sam ga vozio pre 4 god i lepo me je sluzilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo ,ja 3 godine i odlichan mi je...jedino shto sad hocu veci motor.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan NEmam zamerki ko god ga bude uzeo nece se pokajati. Odlican motor za pocetnike. Srecno jos jednom sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan I dalje na prodaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bash niko nije zainteresovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kymco srecno udomljen.... moze lock... ( e ,dochekah i ja da kazem LOCK) :) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...