dado024 0 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: subotica Motocikl: suzuki gs 400 i mz 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan dobri ljudi.Raspo mi se velgler na suzukiju gs 400 iz 1979 dali neko zna neki polovan ali da je citav nema veze ako neradi ili dali postoji s drugog motora ali da pase na moj...i kopje su cene?Hvala unapred :zdravo::zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan definiši : velgler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado024 0 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: subotica Motocikl: suzuki gs 400 i mz 250 Prijavi odgovor kao problematičan alaser.velgler...zamajac...neko ima kurblu,kick start a neko el.paljenje e meni je alaser riknuo...skroz me zbunili ljudi...:moto3::moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Anlaser? Elektromotor koji pokreće agregat. Regler? Uređaj koji reguliše struju punjenja akumulatora. Zamajac? Deo u agregatu. Dogovori se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...