nebabgd 0 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S Prijavi odgovor kao problematičan Nije meni problem DVD - vec sam skinuo sadrzaj sa Becker sajta. Nervira me sto je iskljucena komunikacija GPS-PC da bih morao da placam 30e svaku intervenciju prodavcu. Elektronicari - kako je mogla da se ukina komunikacija, hardverski ili softverski? Imate li ideju kako je omoguciti? moj savet ti je da ovo pitanje postavis na benchmark ili nekom dr. sajtu koji se bavi IT, malo nas je ovde koji se toliko dobro razumemo u High Tec, a i brze ces dobiti odg. na benchu ima tema o PDA uredjajima, ja je pratim zato sto imam Garmin na mobu. pa mi sluzi ponekad i kao PDA.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 1, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan I još jedno zapažanje: Mnogi pišu kako IGo karta Grčke nije baš pouzdana, naš Daki se upravo vratio sa Krfa i oduševljen je tačnošću i preciznošću karte na tom ostrvu , sve pohvale za IGo. Jedino je problem sa kartama Makedonije gde su ucrtani samo glavni putevi. Nekom prilikom koliko sam na kratko koristio gps na Kritu ovo leto, radio je bez greske cak i nekim lokalnim putevima .. Mislim da Ceh moze da napise odgovor jos bolje na ovu temu jer ga je koristio po celoj Grckoj .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ama, ljudi, sve je do mapa U zadnje vreme su postale vrlo dobro "update"-ovane, pa GPS radi onako kako bi zaista i trebao... biće to sve bolje i bolje, nezavisno od države u kojoj se koristi. Mape se obnavljaju mnogo češće nego što se grade novi putevi. Vremenom će sve biti na mapama. Samo treba sačekati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sacekacemo jos malo. Zvao sam Valtec koji je uvoznik uredjaja za Srbiju i iznenadjeni su da cuju za nesto ovako. Moracu da nosim njima GPS u Sabac na proveru. Cekam da mi jave sta dalje. Jeste USB mini. A jesi li pitao na gps-srbija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Septembar 5, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hm... posle poslednje posete prodavnici gde je kupljen, Crocodil se povezao sa PC-jem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je Igo nepogresivo vodio kroz Nemacku (kamionski program) na dva istovarna mesta a u Holandiji me dove do mesta utovara ispred magacina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A do crvenih fenjera nije znala da te odvede? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Falili su mu POI za crvene fenjere, nije skinuo sa neta, ubacice sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, dali neko ima mape balkanskih zemalja tj. Hrvatska, Madjarska, Rumunija, Bugarska, Albanija, Makedonija, Grcka za iGO My Way 2006 Plus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan navman icn530,mogu li negde za njega naci mapu Srbije i zemlje u okruzenju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako moze pomoc, da mi neko da linkove za primo i mape hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Septembar 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To je komercijalni softver i za to nece bit linkova ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan super, mogao si pp da posaljes nasao sam, hvala za opomenu, bicu pazljiviji odsadpanadaljeiubuduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu,da li ova spravica vredi nesto,za iznos od 4.719,99din u Metro-u? Znam da ima boljih i brzih i novijih i skupljih,za razliku novca bih sipao goriva i vozio se.Ili preskociti ovu ponudu,sipati gorivo za sve pare i voziti se kao do sada. MOOV M300 Adria, CPU 400 MHz, ekran osjetljiv na dodir dijagonale 3,5" (8,9 cm) 320x240 piksela, GPS chipset SIRFstarIII, ROM 2048MB, RAM 64 MB, Baterija Li-Ion, 720 mAh, ugrađena karta uključuje detaljne mape Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine,Makedonije,Grcke Ostale karakteristike: Sučelje: USB 2.0 Video kamera: n/a Dodatni utori: n/a Dodatna oprema: USB kabel; auto oprema; n/a Baterija: Li-Ion, 720 mAh Osnovne karakteristike: Vrsta: PND CPU: Samsung 2443 Radni takt [MHz]: 400 Ekran: 3,5" Max. rezolucija: 320x240 Orijentacija ekrana: landscape GPS chipset: SIRF III Ostale karakteristike: Softver: Karte Hrvatske, Bosne, Srbije, Slovenije Osnovne karakteristike: OS: Windows CE ROM memorija [MB]: 1024 RAM memorija [MB]: 64 Memorija dostupna korisniku [MB]: 0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 29, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu,da li ova spravica vredi nesto,za iznos od 4.719,99din u Metro-u? Znam da ima boljih i brzih i novijih i skupljih,za razliku novca bih sipao goriva i vozio se.Ili preskociti ovu ponudu,sipati gorivo za sve pare i voziti se kao do sada. MOOV M300 Adria, CPU 400 MHz, ekran osjetljiv na dodir dijagonale 3,5" (8,9 cm) 320x240 piksela, GPS chipset SIRFstarIII, ROM 2048MB, RAM 64 MB, Baterija Li-Ion, 720 mAh, ugrađena karta uključuje detaljne mape Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine,Makedonije,Grcke Ostale karakteristike: Sučelje: USB 2.0 Video kamera: n/a Dodatni utori: n/a Dodatna oprema: USB kabel; auto oprema; n/a Baterija: Li-Ion, 720 mAh Osnovne karakteristike: Vrsta: PND CPU: Samsung 2443 Radni takt [MHz]: 400 Ekran: 3,5" Max. rezolucija: 320x240 Orijentacija ekrana: landscape GPS chipset: SIRF III Ostale karakteristike: Softver: Karte Hrvatske, Bosne, Srbije, Slovenije Osnovne karakteristike: OS: Windows CE ROM memorija [MB]: 1024 RAM memorija [MB]: 64 Memorija dostupna korisniku [MB]: 0 Za te pare uzimaj i pevaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Octobar 29, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek stojim iza toga da je Prestigio najbolja kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebabgd 0 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S Prijavi odgovor kao problematičan ima sad već ogroman izbor i pda i nosača za iste...ja sam uzeo tank torbicu iz luisa za 12e,u gornju (providnu) pregradu za karte, lepo staje nokia 5800 a Garmin v50.0.50 mi je letos uštedeo dosta goriva kad sam išao na moto skupove u nekim manjim mestima. Korisna stvar u sv. sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 6, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko navigaciju Magellan 1215,1220 ili 1225 ? treba mi neispravna za delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebabgd 0 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko navigaciju Magellan 1215,1220 ili 1225 ? treba mi neispravna za delove jedan kolega (taxi) ima ovo,nisam sig. za oznaku modela, riknuo mu displey...videću sutra šta je uradio sa tim pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Novembar 6, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde mogu otici da apdejtujem igo8 prosle godine sam kupio blubery sa tim kartama a kad god odem u prodavnicu gde su mi obecali apdejt kazu da nemaju nista novo.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 7, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko navigaciju Magellan 1215,1220 ili 1225 ? treba mi neispravna za delove jedan kolega (taxi) ima ovo,nisam sig. za oznaku modela, riknuo mu displey...videću sutra šta je uradio sa tim pa javljam. hvala, čekam odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebabgd 0 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S Prijavi odgovor kao problematičan pitao kolegu (preko stanice, jer nikako da se sretnemo) zamenio je kaže u nekoj radnji na Zel. Vencu za drugi pda, sa novijim mapama i većim ekranom...uz doplatu naravno...jbg. izvini na malom kašnjenju odgovoro, imao sam volje da pomognem.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 9, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde mogu otici da apdejtujem igo8 prosle godine sam kupio blubery sa tim kartama a kad god odem u prodavnicu gde su mi obecali apdejt kazu da nemaju nista novo.pozdrav Pogledaj koja ti je mapa srbije pa cu ti reci da li ima nesto novije od toga. Ako treba update nesto cemo vec smisliti, nekako cu ti poslati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3235 Napisano Novembar 9, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde mogu otici da apdejtujem igo8 prosle godine sam kupio blubery sa tim kartama a kad god odem u prodavnicu gde su mi obecali apdejt kazu da nemaju nista novo.pozdrav Pogledaj koja ti je mapa srbije pa cu ti reci da li ima nesto novije od toga. Ako treba update nesto cemo vec smisliti, nekako cu ti poslati Poslednje mape za Srbiju, makar one koje ja imam, su iz jula ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 9, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan pitao kolegu (preko stanice, jer nikako da se sretnemo) zamenio je kaže u nekoj radnji na Zel. Vencu za drugi pda, sa novijim mapama i većim ekranom...uz doplatu naravno...jbg. izvini na malom kašnjenju odgovoro, imao sam volje da pomognem.pozz hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...