filip123 5 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan zamena za z750 2007? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 3, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan zamena za z750 2007? Hvala druze, imam drugi motor, zato ovo i prodajem. Prodas ti to tvoje i ondaK pravimo pricu, tj. dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 3, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan jedino za ovaj motor mogu da priznam da je malo bolji od moje STenere 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem odlucio da predjem na litru u narednih par godina, ovaj motor ce biti moj izbor. Odusevljava me sve u vezi njega. Srecno sa prodajom, stvarno je prelep i boja i sve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 5, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan jedino za ovaj motor mogu da priznam da je malo bolji od moje STenere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 10, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Promena: 17000 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 23, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nisi sa "ovim" naleteo na onu dzukelu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 23, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nisi sa "ovim" naleteo na onu dzukelu Aaaauuuuuuuuuuu, bato....Najebao bi ko pravi. I ono je pusta sreca, al ovde mi niko ne bi pomogao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Octobar 23, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nisi sa "ovim" naleteo na onu dzukelu Aaaauuuuuuuuuuu, bato....Najebao bi ko pravi. I ono je pusta sreca, al ovde mi niko ne bi pomogao da si s ovim naleteo bilo bi da izvinete j*beno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 3, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zimska cena!!! Moguce je izvrsiti korekciju cene u iznosu registracije i redovnog prolecnog servisa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 13, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sto je lep Strom...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 13, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sto je lep Strom...... hahahah, pa zadovoljan sam za sad. Lepo se vec naputovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan motor je dobar nema sta ali sam pristalica yamahe,honda je za decake mislim nezna ... salim se ,,,sretna prodaja,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Novembar 13, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je greota ne kupiti za ove pare ... Prosto mi dodje da... A jel moze menjaza za moj BMW sa ABS-om uz doplatu? Za tvog Naslednika, cisto ono, za pocetak, da malo vezba po dvoristu . A i da ispunim cerki zelju, da kupim "pravi" motor . Hajde ljudi, ovo je stvarno prilika. Ima da ode, ako se ja nameracim . Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 30, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan U toku zime planiram da ozbiljno spustim cenu za ozbiljnog kupca. Mozemo se dogovarati na 065/8065-732. Nikakve zamene ne prihvatam. Ukoliko se ne proda do proleca...kupujem race odelo i sluzice iskljucivo za Navak. Ako ga ja ponovo budem registrovao i odradio servis, ja cu ga i voziti. Prilika je da neko povoljno dodje do ozbiljnog motorcikla u top fabrickom stanju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Januar 8, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nasao novog vlasnika. Sa srecom . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...