carlos11 27 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan eto ljudi rekavice spidi 3xl i cizme 43 ili ti 27,5 za 60e (ne razdvajam) 063312313 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Ti bas znas da me bacis na muke... ovo je i vise nego povoljno,samo meni su rukavice mnooogo velike posto ja nosim M ,ili je mozda kalup ovih rukavica drugciji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan jbg sta da ti kazem sem srecno sa prodajom rukavica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas na bubnju probao XXL - male te bi mi verovatno bile dobre, ali cizme mi ne trebaju (nosim 48-49) . Ako ipak budes razdvajao, ili neko hoce samo cizme - javite! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas na bubnju probao XXL - male te bi mi verovatno bile dobre, ali cizme mi ne trebaju (nosim 48-49) . Ako ipak budes razdvajao, ili neko hoce samo cizme - javite! Lucky,jel si pazario motor? Izvinite svi na off ! Ponuda je extra,srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi mozda uzeo cizme a ne trebaju mi rukavice pa mogu da se udruzim sa kolegom goreali bi morao da probam? Odakle si? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ljudi, odustao sam od rukavica. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Novembar 1, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan samo da ozivim temu posto sam se vratio od preko a rukavice i cizme i dalje stoje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 1, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas odrao svoje čizme i rukavice... Pa se javljam da rezervišem probu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Novembar 3, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan rukavice sam morao da poklonim prijatelju pa reko samo da vas obavestim da su ostale samo cizme i njih dajem za 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Novembar 8, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da nikom ne trebaju cizme,ajde ljudi najavljuju zahladjenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Novembar 8, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da nikom ne trebaju cizme,ajde ljudi najavljuju zahladjenje rezervisi mi ovo do veceras,tad ti javljam 100procentnu odluku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...