ProjectLord 55 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem par prednjih migavaca u ovom fazonu: ili nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Max Moment ili Motoland, Lampa (naziv firme) pravi takve migavce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan imam ja polovne, kao na prvoj slici, imitacija karbona, na jednom je naprslo 'staklo' i mislim da nemam gume sa donje strane. jel te interesuje tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Max Moment ili Motoland, Lampa (naziv firme) pravi takve migavce. Skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan imam ja polovne, kao na prvoj slici, imitacija karbona, na jednom je naprslo 'staklo' i mislim da nemam gume sa donje strane. jel te interesuje tako nesto? 'Ajde posalji neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo slike... na ovom desno me se vidi naprslina. poslao sam ti pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam ove prve sa slike u dve varijante. 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek trazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj Ebay.de iznenadio sam se koliko ih ima, plus sto je triput jeftinije nego u Louisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...