Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Koji šator imate, i šta su preporuke? Ja ovih dana meračim Ferrino štatore, pored cene za sad nemam zamerki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh, ja bih sebi uzeo Ferrini Kalahari, ali cena je 10500 Din (107e po njihovom cenovniku(?)). Posto je u ovom trenutku to malo previse za mene uzecu Capriolo Texel 2 koji kosta oko 5100 Din. Karakteristike vrlo slicne Kalahariju, ali upola cene i nesto veci, uz istu vodonepropusnost od 2000mm. Capriolo satori: http://www.capriolo.co.yu/outdoor.php Linkovi ba BJB forumu za slicnu temu: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=166.0 http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=5428.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh, ja bih sebi uzeo Ferrini Kalahari, ali cena je 10500 Din (107e po njihovom cenovniku(?)). Posto je u ovom trenutku to malo previse za mene uzecu Capriolo Texel 2 koji kosta oko 5100 Din. Karakteristike vrlo slicne Kalahariju, ali upola cene i nesto veci, uz istu vodonepropusnost od 2000mm. Capriolo satori: http://www.capriolo.co.yu/outdoor.php Linkovi ba BJB forumu za slicnu temu: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=166.0 http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=5428.0 Kalahari je do kese, ali me se ne svidja što ima plastičnu konstrukciju. Oni su naveli da je u pitanju karbon, ali mi to miriše na običnu plastiku... Meni se svidja model "blow" ali je 16.000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pred BJB skup kod mene u firmi uzeo sator za 5 osoba marke Columbia i mogu ti reci da sam vise nego zadovoljan a cena je bila 6800 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pred BJB skup kod mene u firmi uzeo sator za 5 osoba marke Columbia i mogu ti reci da sam vise nego zadovoljan a cena je bila 6800 din Ajde sad: koja firma, koji proizvodjac, slika, link.... I da dodam posto na sajtu nisam nasao: Capriolo maloprodaja u Beogradu: Resavska 21 011/3230408 Zagrebacka 8 011/2621432 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pred BJB skup kod mene u firmi uzeo sator za 5 osoba marke Columbia i mogu ti reci da sam vise nego zadovoljan a cena je bila 6800 din Jbt, pa tu može da stane i motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh McKinley-Oregon 3 za 4200 cini mi se. 3 osobe, dupli krov, pristojno deluje... Mogu da ti pokazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh McKinley-Oregon 3 za 4200 cini mi se. 3 osobe, dupli krov, pristojno deluje... Mogu da ti pokazem... Jesi li uspeo da ga uguras nazad u vrecu? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda ovo :) http://www.thenorthface.com/na/gear-shop-category-6.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Neki providni satori za velike pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pred BJB skup kod mene u firmi uzeo sator za 5 osoba marke Columbia i mogu ti reci da sam vise nego zadovoljan a cena je bila 6800 din Ajde sad: koja firma, koji proizvodjac, slika, link.... mislim da je ovakav redoranov, samo druga boja http://www.campmor.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=39204423&memberId=12500226 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh McKinley-Oregon 3 za 4200 cini mi se. 3 osobe, dupli krov, pristojno deluje... Mogu da ti pokazem... Jesi li uspeo da ga uguras nazad u vrecu? ;D ;D Stvarno se izvinjavam, posebnu zahvalnost dugujem lalajku i Skakiju koji su mi pomogli da naguram sator ponovo u vrecicu. ;D Bikus, cini mi se da nije, al moguce da sam istripovao zbog boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 15, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam one cene pa se pitam da li vredi dati skoro duplo vise para za dvoslojne satore??? i zasto su dvoslojni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 16, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Gledam one cene pa se pitam da li vredi dati skoro duplo vise para za dvoslojne satore??? i zasto su dvoslojni? Pa dupla zaštita od kiše i hladnoće... Imao sam loša iskustva sa letnjim šatorom na 1100m nadmorske visine. Em je bilo hladno, em je celu noć padala kiša. Ujutro sam osvanuo sa nogama i glavom u bari, ukočen od zime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 16, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bolji je dvoslojni definitivno i isplati se. Joseph je imao jednoslojni i imas slike negde na forumu da vidis kako je prosao... Dvoslojni satori su od 3000din pa na dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 16, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Koji smo mi......kmentarišemo cijene,ono nije da nisu skupi,ali mnogi će ladno za sat vremena ubaciti pjevaljki u jasle ( njedra ) 100 Evrića,ili opkoračiti debelu trpezu,a za šator,koji će služiti godinama...može li malo niže.E ako valja,NE MOŽE.Isto je i sa kacigama,rukavicama. Nemoj samo da neko počne priču o tome kako ne ide po svadbama,slavama,ispraćajima,restoranima...ono ima i takvih ,ali .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jul 16, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo onaj iz Luisa sa vrecom i podmetacem za 40eu. i prezadovoljan sam i ako ga jos nisam ni isprobao, HA HA ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Jul 17, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo neki u louis-u sada je na snizenju za 60 e i mnogo je dobar i prostran,odusevljen sam,drugar ga koristi vec par godina i kaze da je do jaja...i da ne pusta vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i nemam sator ali za te pare sam vise nego zadovoljan istim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...