Jump to content

Moto Zajednica

RELI 2011

Recommended Posts

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Bas mi je zao sto nisam bio sa vama.. 0plac.gif

Vidim da ste se lepo proveli.. ako, tako i treba :takoje:

p.s. evo jos jednom iz naseg ugla, bili smo na off voznji negde u Kepojebini..

Suma, livada, proplanak.. i kad smo presecali asfalt, eto ga reli :D

Bas je bezveze sto su se Kotlina i Reli kao dva velika moto dogadjaja na BJB-u preklopila :lud:

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Bas je bezveze sto su se Kotlina i Reli kao dva velika moto dogadjaja na BJB-u preklopila :lud:

U pravu su brate trebali su da pomere reli, jer Keipijada je ipak prioritet.. A reli je za khm khm pič.. curice :P:dilema:

• Integrisan, 8345 postova

U pravu su brate trebali su da pomere reli, jer Keipijada je ipak prioritet.. A reli je za khm khm pič.. curice :P:dilema:

A ti - posto si prava muskarcina :rat1: - ne bi ni isao, pa cemu onda pomeranje?

Vozi, uzivaj i nikada ne budi previse samouveren...

• Vlasnik sajta, 5372 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Sudeci po tom snimku, ocigledno je sta je prioritet. :nanana:

Tematski dva razlicita dogadjaja, ali sigurno bi neki ljudi isli i tamo i vamo..

Ucesnika malo manje od prosle godine.. i tamo i vamo..

Bitno je da je svuda bio dobar provod.. i niko se nigde nije olupao,

a sledece godine usaglasite kalendare.. :moto3:

• Podržavam 2

• Integrisan, 8345 postova

'Ajde, kada smo vec na temi, da kazem i ovo: meni je bilo jako drago sto su nas nasi drugari onako srdacno pozdravili dok je Reli prolazio (negde ispred Tometiong polja, podno Maljena). U stvari, milimetar mi je falio da zaustavim kolonu i da se kao ljudi pozdravimo. Pobedio je samo racio da to, u stvari, nije bilo moguce. Ipak, bilo mi je drago (a inace, stala je Natasa i pozdravila se u ime svih nas).

Zasto mi je bilo drago? Zato sto mislim da nas ima suvise malo koji aktivno vozimo motore i da je, shodno tome, steta da trazimo (kao ovaj na prethodnoj strani) i insistiramo na razlikama, pogotovo ne kada su bazirane na predrasudama. Mnogo je prijatnije i ljudskije da se postujemo i solidarisemo medjusobno.

A za to sta ko voli - pa brate mili, sirok je i velik ovaj svet. Neko voli crne, neko plave, neko njivu, neko stazu, neko kilometre, neko solo, neko Reli.

A neko i sve to... ;)

• Podržavam 7

Bas to.. :takoje:

I mi smo bili zgranuti.. jer da smo se dogovarali.. dal bi se tako u minut nasli? :D

Sve je cool osim preklopa datuma..

ali toliko ima organizacionih cimanja, da sam siguran da se radi o slucajnosti..

Redarima takodje puno priznanje, samo cini mi se da su vam momci u plavom posrkali svo gorivo.. :jee:

• Podržavam 3

• Bandolerosi, 635 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100

A za to sta ko voli - pa brate mili, sirok je i velik ovaj svet. Neko voli crne, neko plave, neko njivu, neko stazu, neko kilometre, neko solo, neko Reli.

Baš tako, al kad smo već kod toga mali podsetnik:

datum održavanja Relija je objavljen 16 April 2011 - 09:32 AM

datum održavanja Kotlina 2011 je objavljen 10 May 2011 - 19:40 PM

Mislim da je pitanje oko preklapanja datuma ova dva događaja upućen na pogrešnu adresu.

Bilo kako bilo, nama je bilo super. Verujem i momcima koji su nas pozdravili tamo negde usput.

Nego, CRVENA grupa je zakon !!! :BJB1:

• Podržavam 2

• Bandolerosi, 816 postova
  • Motocikl: Suvozačica na TDM-u

'Ajde, kada smo vec na temi, da kazem i ovo: meni je bilo jako drago sto su nas nasi drugari onako srdacno pozdravili dok je Reli prolazio (negde ispred Tometiong polja, podno Maljena). U stvari, milimetar mi je falio da zaustavim kolonu i da se kao ljudi pozdravimo. Pobedio je samo racio da to, u stvari, nije bilo moguce. Ipak, bilo mi je drago (a inace, stala je Natasa i pozdravila se u ime svih nas).

Zasto mi je bilo drago? Zato sto mislim da nas ima suvise malo koji aktivno vozimo motore i da je, shodno tome, steta da trazimo (kao ovaj na prethodnoj strani) i insistiramo na razlikama, pogotovo ne kada su bazirane na predrasudama. Mnogo je prijatnije i ljudskije da se postujemo i solidarisemo medjusobno.

A neko i sve to... ;)

Nama ( Bandolerosima) je zaista bilo mnogo drago kad smo vas videli doduše ja prvo nisam ni znala ko nas pozdravlja :lol:...a kad sam kasnije čula da su naši Kotlinaši....baš mi bilo milo!!! :takoje:

Naravno dok nismo krenuli pratila sam i temu o Kotlini zato što je mnooogooo interesantno kuda vozite i šta sve radite i koliko se lepo družite i zabavljate dok ste tamo i svaka čast momci na vratolomijama!!! :jee1: Dobro je da se održalo i jedno i drugo i da smo se i Vi i mi lepo proveli!!!!

• witch, 476 postova

Johane ovo je stvarno sramotna konstatacija od tebe,i da si se šalio to ti uopšte nije na mestu. Kao što znamo datum Relija je zavisio od odobrenja državnih organa stoga tako je i određen, jer to je ozbiljna organizacijaa ne Kepojebina kako vi od milošte nazivate taj događaj. Ako nisi želeo da ideš na reli i odabrao si gde ćeš, odakle ti pravo da vređaš učesnike relija, i po kojim merilima ih vređaš!!!! DA te podsetim malo na Peščaru ,kad si se izgubio i slomio nogu, i kad su te baš ove pič.... tražili po peščari umesto da kao curice lepo sede u hladovini i igraju ne ljuti se čoveče. Sećaš li se ko je došao do tebe, organizovao prevoz i ostalo....... E pa ove pič.... koje su organizovali u učestvovali na Reliju!!! Sledeći put bar dva puta razmisli pre nego što bilo šta napišeš!!!

DA ne bude zabune oko toga ko sam ja Nataša Davinić, Dakijeva žena ( ili kako si ga nazvao pič... curica koja te tražila po Peščari)!!!!!

• Podržavam 3

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

e,ajd zakljucajete temu dok nije kasno!!! neka ostane sve kao lepa uspomena,nama koji nemamo p..... i vama kepojeba....cima! verujem da za svim ostalim nema potrebe!!!

Nema razloga za prozivanje.. Johan je hteo da ispadne duhovot.. a nije.. <_<

Kao sto Severian rece.. ipak svi mi imamo dosta predjenih km godisnje na cajgeru, i ne postoji razlog zasto bi se prozivali.. :stabre:

osim standardnog "ciji je veci" :D

pa ni to u ovom slucaju nije vazno.. :moto3:

vazno je da smo zivi i zdravi, i da u ova nesretna vremena teramo dva tocka odskacuci pritom od velike vecine..

peace..

KeepthePeace_L.png

ist2_994431-peace-love-groovy-hippie-flower-power.jpg

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750

Nema razloga za prozivanje.. Johan je hteo da ispadne duhovot.. a nije.. <_<

Kao sto Severian rece.. ipak svi mi imamo dosta predjenih km godisnje na cajgeru, i ne postoji razlog zasto bi se prozivali.. :stabre:

osim standardnog "ciji je veci" :D

pa ni to u ovom slucaju nije vazno.. :moto3:

vazno je da smo zivi i zdravi, i da u ova nesretna vremena teramo dva tocka odskacuci pritom od velike vecine..

peace..

KeepthePeace_L.png

Moj prvi reli, prva velika grupna vožnja i doživljaj koji mi i dalje čuva osmeh na licu i mir u glavi.

Svi delimo istu strast imamo isti ventil za svakodnevne probleme i nema potrebe da se delimo ili svađamo.

Svima želim da probaju i jedno i drugo, ja sigurno hoću i puno sigurnih kilometara, jer mislim da se slazemo u jednom a to je da motor, vožnja, znače slobodu i OSMEH koji ljudi koji to nisu probali ne mogu ili ne žele da razumeju.

Pamet u glavu i da sačuvamo osmeh ispod kacige :zdravo:

• Podržavam 5

Baš tako :takoje: u potpunosti se slažem sa tobom.

Ali da se mi vratimo na temu, ipak je CRVENA grupa bila nekako dominantnija :lol:

• Podržavam 1

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Ali da se mi vratimo na temu, ipak je CRVENA grupa bila nekako dominantnija :lol:

U cemu?

Jes vala, u čemu :motka: sam da se setim :stabre:

SVEEEEETAC u čemu smo bili dominantniji ? :staa:

A da, evo ga jedan primer.

Ovde na ovoj fotografiji imamo računajući i fotografa 6 iz CRVENE i samo 2 iz zelene grupe.

Iz priložene fotografije se može primetiti ne samo da je CRVENA grupa dominantnija, nego da je i veselija :lol:

Uuueeeeeeee napred CRVENIIIII :P

DSCF0042.jpg

• Podržavam 1

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Ovog najviseg sa slike obavezno da prijavite u Grand zvezde, vidi se da ima stila :takoje:

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 859 postova
  • Motocikl: Honda XL1000 2004.

Zelena grupa vozi samo jeftinije motore, i ništa više. Cela zelena grupa može da pije pivo dok im ne dosadi. Dok ih ruke ne zabole. Dok ne počne da šljapka u grlu. Carlsberg je unuče za zelenu grupu. Dr. Bane ( ja sam doktor, ja bolesne lečim ) i Joška ( doktor za CDI-je za Transalpe ) su kao Ajatolah Homeini ( idejne vođe ). Arakis, bez Goce đene-đene, ali sa Gocom, nemam reči.:care:. Svojevremeno gledam Radnički sa Nišave. Dolazi penzos i kaže : " Jutros na ženu mi kažem kude je doručak? Nema. A kam gu raćija? Nema ni toj. E bolje da sam oženio mečku?! Izela bi me za jedan dan, a ti me be ždereš 40 godine!!!!!

• Podržavam 4

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

Ovog najviseg sa slike obavezno da prijavite u Grand zvezde, vidi se da ima stila :takoje:

mora da kaze tko mu radi STYLING!!! :nanana:

• Bandolerosi, 816 postova
  • Motocikl: Suvozačica na TDM-u

U cemu?

E moj druže :zdravo: ja ću da ti kažem!!!! :aha: Mene slušaj vamo...... pusti ti ove....znači bolja CRVENA.....u svemu a najviše u zabavi kao što mož' da se vidi sa slike.....a najvišeg na slici ne damo u Grand....pa školska mu peva rokenrol ::) ....i to samo njemu!!!!! ;):D

@ Trinity... :care::care::care:

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Ju,ju, ala si ti hrabar preko tastature i iz kreveta :jok: Povescu ja tebe opet u Pescaru pa ce se videti ko je pickica stvarno... Ko se voza i prelazi kilometre, a ko ce ostati i blatu i zapomagati za pomoc. Samo prave muskarcine pizde kao ti.

• Podržavam 2

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja