Trinity 746 Napisano Jun 10, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto i od nas sa severa Backe jedno predivno iskustvo podeljeno sa pravim ljudima na pravim mestima mi smo ucesnici sa najmanjim (burgman 250) prva slika je nasa ekipa koja nas je cekala kuci tuzna sto nije isla sa nama i njoj smo prvo polagali racune Bravo za ekipu sa severa Bačke!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan da,da to je ona ekipa koja je vama polagala racune i kojima nista falili jer su pravili zurku 4 cela dana!!! smanji rezoluciju 640x480 (FastStone Photo Resizer 3.1 Freeware )!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 10, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi smislite neki povod za druzenje, mozemo da sumiramo utiske uz pivce i rostilj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I šator i šator Dakle, treba nam samo livada. Jel ima neko livadu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pitajte dzoksa a svima bilo na pola puta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 701 Napisano Jun 10, 2011 Zainteresovan, 840 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam cast. Pregledao sam sve postove u ovoj temi, fotografije , komentare... Uzivao sam citajuci i gledajuci , a mogu onda zamisliti kako je vama bilo. Bandolero i Bandolera su se trudili da vjerno prenesu utiske , i ostali naravno... Jos jednom , svaka cat , i BRAVO MAJSTORI 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 10, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto i od nas sa severa Backe jedno predivno iskustvo podeljeno sa pravim ljudima na pravim mestima mi smo ucesnici sa najmanjim (burgman 250) prva slika je nasa ekipa koja nas je cekala kuci tuzna sto nije isla sa nama i njoj smo prvo polagali racune Veliki pozdrav za celu ekipu sa severa Bačke!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jun 10, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan još par slika iz Bele Crkve ... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan toka na onoj slici su visnje jos malo pa za berbu,kada se organizuje akcija povodom toga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 10, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Aj još malo...... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo interesantni su statistički podaci koje je kochaM. objavio o učesnicima relija. Mislio sam da su učesnici pretežno mlađi ljudi, a ispalo da smo u većini mi, u najboljim godinama. Na žalost u onom najstarijem vozaču od 63 god. prepoznajem sebe (sem ako nema još neki informbirovac). Možda je polako vreme da se manem jurcanja. Koristim priliku da se zahvalim svim organizatorima i drugima, koji su omogućili da se zaista divno osećam sva 4 dana. Do sada ubedljivo najbolji reli! Veoma mi se dopalo što je sve išlo na vreme, polasci i dolasci na odredišta, bezprekoran smeštaj, dobra klopa i dobro smišljena maršruta. Posebno se zahvaljujem našoj narodnoj policiji, koji su nas bolje obezbeđivali nego nekada Maršala 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001) Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ni ove godine nisam bio u mogucnosti da ucestvujem u ovom fenomenalnom "spektaklu", u Loznici sam upoznao nekolicinu ucesnika, uglavnom iz Slovenije, pozdravio bih ovom prilikom Rajka i njegovu ekipu iz moto kluba "Novo Mesto", svim ucesnicima cestitam na dobrom druzenju i pozitivnoj energiji koju putem ovog sajta prenose na sve nas, cestitke i organizatorima i sve najbolje..... :zdravo: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 10, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se,odakle Kochi statisticki podaci o tome ko koliko piva moze da popije?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Joška, nismo ni svesni da smo ustvari bili učesnici rijalitija vel'kog brata Sve se vidi, sve se zna a i šire Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 11, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se,odakle Kochi statisticki podaci o tome ko koliko piva moze da popije?! Znaš kako, dok ste vi zujali tamo vamo ja sam pokusavao da izračunam ali posto nije islo onda sam morao do rešenja dođem tako što sam naravno to je rezultiralo pa sam došao do zaključka da: BMI (Body Mass Index)- je odnos između težine i visine koji se koristi za procenu količine piva koju učesnik Moto Relija Tour Around Serbia može da unese u sebe a to dalje implicira faktor rizika da hoteli u kojima se noći neće imati dovoljno zaliha. Zato sam primenio matematičku formulu koja korelira sa veličinom stomaka kod odraslih osoba a izračunava se kao težina u kilogramima podeljena sa telesnom visinom u metrima na kvadrat BMI=TT (kg) / [TV (m)]2, gde su: TT=telesna težina; TV=telesna visina Pošto me mrzelo da računam a pri tome nemam pojma koliko je ko težak i visok upotrebio sam podatke iz prijave za učešće na reliju. Polazeći od hipoteze da je kvadrat nad hipotenuzom majce koju neko nosi jednak zbiru kvadrata nad obe gajbe piva koju je u stanju da popije podeljeno sa ostalim učesnicima relija minus količina tečnosti koje telo potopljeno u pivo istisne u jedinici vremena dobio sam grafikon koji si video. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 11, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa što odma ne reče.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16895 Napisano Jun 11, 2011 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kocha k'o Kocha... umesto da vozi motor on racuna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 11, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @atirudra se pobrinuo između ostalog i za ove fotografije... Loznica - Sunčana reka Loznica - Drinum travel Kruševac - Hotel Rubin Čačak - MC Mančula Manastir Ravanica Srebrno jezero Viminacijum 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan da dodam i link ka svim tim slikama,neke su prava umetnost!! bravo komso!! http://travel.webshots.com/album/580317032wRovmV 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 12, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Relisti uspavali ste se... ili se još niste oporavili? Na Bandolerin nagovor puštam u etar na brzinu sklepan video spot. Ja nisam zadovoljan kvalitetom. Video secka povremeno. Mora da je do kompjutera, mlooooogo je slab za vratolomije ove vrste. Ajde buđenje..... Pozdrav svima http://www.youtube.com/watch?v=MCv9LeWUIhE p.s. večeras podižemo drugi, takodže na brzinu skufan....pa čemo da vidmo koj da ostavmo 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 12, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ajoooj sto je dobar spot, svaka ti d..... khm.... cast (umalo zaboravih da Bandolera sve vidi) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan .....Vlado, Vlado......baš si me slatko nasmejao....dobar ti ovaj vic..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 12, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Eto, kazem ja ...Bandolera sve vidi. Ma ja to iz iskustva, moja lepsa polovina ko 6 chulo da ima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za spotove Bandolerosi, stvarno su sjajni.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 13, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, trudimo se Kao što smo rekli, evo drugog spota. Više ne secka pošto su bila u pitanju podešavanja u programu u kojem se montira. Uživajte, biće ih još... http://www.youtube.com/watch?v=jKj0r4LtxQQ Pozdrav svima koliko vas ima 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...