Ludiserviser 1 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naveo juce nepaznjom slomio sam lijevi retrovizor ako ko ima mozda samo taj lijevi ili par ili neke slicne ovima ja sam ove kupio u bg neka mi se javi jer su mi potrebni unapred hvala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite sto se postavilo vise naslova ovog oglasa Sory svi koji budu imali sta slicne ovima ili ove neka se jave poz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da nema niko da mi ponudi makar neke druge retrovizore samo da se zasarafljuju na dva sarafa HITNOOOOO LJETO A NEMOGU DA VOZIM TAKVOG KAO COVJEK BEZ UVA dolaze u obzir sve vrste nemora kao na slici da skinute sa motocikla kao mog ili nekog koje ima slicne samo mi je bitno zasrafljivanje mislim da su isti kAO na sledece modele,ZZR,ZX9,ZX6 CBR900 ITD POZZZZ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan016 18 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: leskovac Motocikl: suzuki hsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od zzr_a retrovizori extra dobri na 2 srafa se srafe 40e par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes posalji mi slike da vidimi sto se tice cijene mozeli se sto spustiti meni trebaju za zxr750 pa vjerovatno svi pistasi imaju iste na ta dva sarafa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes posalji mi slike da vidimi sto se tice cijene mozeli se sto spustiti meni trebaju za zxr750 pa vjerovatno svi pistasi imaju iste na ta dva sarafa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao majstore,imam ja na prodaju retrovizore iste kao ta druga slika sto si stavio samo su sa ugradjenim migavcem.novi su,italijanska proizvodnja.sutra ti saljem cenu na forumu,jbg neznam napamet koja je.jel moze tako ?063319224 Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam te retrovizore sa prve slike,30 eura par. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Cim budes mogo Simon javi mi se Zoran Bar 068505069 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je to sto trazis,imaju zmigavce u sebi,jos samo nacin isporuke da dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to su te ali ako mozes posalji mi br tel da se dogovorimo i jesu to novi ili skinuti sa motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To su retrovizori sa slike,polovni,a tel 063/510-642 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan I dalje potrebni retrovizori po mogucnosti kao na slici novi ili polovni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Imali ko sta da ponudi potrebni ssu mi retrovizori samo da imaju zmigavce na njima ??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa sta bi sa Simonovim??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan imaš PP Pozdrav Meda NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Novembar 18, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam levi sa zmigavcima polovan ako hoces javi se 10e. Pozdrav Meda! 063520738 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pa sta bi sa Simonovim??? skupi..otisli u Bar i vratili se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...