Goshke 2786 Napisano Decembar 4, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vodio sam Afriku danas na parenje na Goliju Uh muljaz, fotka ti je predobra Hm...I ovo Mozda je ono iza nacija devojka/zena pa ne smeju da skrecu pogled Cudilo bi me da niko nije primetio poentu Imao sam 2-3, ali sam namerno ubacio ovu sa devojkom i kolegama kojima je samo voznja u glavi pa gledaju u semafor da se upali zeleno, tako da devojku i ne primecuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan nekako se meni cini da onaj plavi Z750 jase zensko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Decembar 4, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan nekako se meni cini da onaj plavi Z750 jase zensko! I ja bih rekla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 4, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je ista devojka kao sa prve slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 4, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Zena, pas i covek. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Decembar 4, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Panorama sa Avale danas: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 7, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ova fotografija je trebala da ucestvuje na takmicenju "Noc u gradu", ali posto je rezolucija ogranicena na 640x... (tu bi trebalo nesto da se promeni, bar da bude 800x...), nije bilo svrhe da je saljem, ali evo ovde u nekoj polu-rezoluciji Inace, napravljena je sa jednog od solitera na Banjici 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ova fotografija je trebala da ucestvuje na takmicenju "Noc u gradu", ali posto je rezolucija ogranicena na 640x... (tu bi trebalo nesto da se promeni, bar da bude 800x...), nije bilo svrhe da je saljem, ali evo ovde u nekoj polu-rezoluciji Inace, napravljena je sa jednog od solitera na Banjici Odlicna panorama.Trebao si da pitas Hellenu za izuzetak zbog formata fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Decembar 7, 2011 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Popravni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 7, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, bravo majstore. Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 7, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Pero! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 8, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Planinski cvetići Izdaleka izgledaju kao mali plamenovi vatre u suvo-sivom okolišu. Arizona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 8, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Most Na Adi sa sasvim drugacije tacke gledista 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 8, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Decembar 9, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nam se nakrivio toranj IMG_0032 by VuleTigar, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 10, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces kad ih vole i stari i mladi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 16, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Decembar 17, 2011 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan na izletu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 19, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ulicna svetiljka,baca svetlost u krug, dok crni leptiri lete pravo na nju, ali ne znaju da tu je kraj , da ih ubija njene svetlost sjaj Nekad sam leteo, leptir bio i ja, svetlost me mamila krila mi sprzila, crni leptiru ,bezi u noc, jutro sacekaj svetlost ce doc'! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 20, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan "Deli put; obrati duplu pažnju na motocikliste." Hvala upravi puteva Kalifornije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Decembar 21, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 29, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Samo motocikli Sijetl, država Vašington Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Decembar 31, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija poslednjeg dana 2011.godine Beograd, Zeleni Venac, 14:00h, Djurdjevdan u sred zime... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje voznje,most na Adi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Od juce malo zezanja sa Neradje izmedju Zeljina i Kopaonika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...