knezmoto 642 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki kz 440 LTD. Motocikl je 1984g. Kod mene u vlasništvu od jeseni prošle godine. Od momenta kad sam ga dobio ( dobio sam ga trampom za drugi Kawasaki ) na motociklu je urađeno sledeće: zamenjena zadnja guma, izvršen servis karburatora, zamenjeno ulje, filter i svećice, izvršen servis anlasera, kupljen i stavljen nov akumulator. Razlog prodaje motora je to što sam ostao bez auta pa će novac od njega ići za kupovinu drugog auta. Samim tim otpadaju zamene za drugi motor. Predhodni vlasnik ga je platio 1300e i tako negde smo ga računali u razmeni ( što budućem vlasniku nemora ništa da znači ali čisto da objasnim )Moja cena bi bila 1250e što uz navedene radove i ne smatram mnogo. Znači sadašnje stanje motocikla je: ispravan- spreman za vožnju i registrovan do 23.08.2011. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da stavim telefon 065/4048-433 Zoran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ide dole, sad je 1150e. Evo još jedna slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fiksna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lep vidim po netu u glavnom od njih prave bobbere, jel' mnogo nizak ? Do koje visine-težine od prilike čovek ne izgleda smešno na njemu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 171cm visine a oko... hmmmm 88kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 19, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je prelepo očuvan, i lepo Vam stoji ... da sam takve manekenske građe, ne bih se puno premišljao ... ali imam 15 kila manje i 10cm sam višlji, morao bih u živo da ga vidim A nismo baš blizu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jun 19, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Manekenske građe kažeš... Eeee ne znaš ti kakav sam bio kao momak, visok čovek, baš visok... Lep u pi... mat... Al šta ćeš, godine... Nego evo još jedne slike kako to izgleda kad stojim pored njega. i da probamo sa nižom cenom. Recimo 1050e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jun 25, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Motor još čeka novog vlasnika ( ustvari ne čeka, vozim ga svaki dan ... ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavke 49 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki LS650 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto ste daleko. Ja bih ga uzeo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Evo Slavke skidam ti cenu za troškove puta, sad je 1000e !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jul 2, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno još uvek... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4357 Napisano Jul 5, 2011 Svrati cesto, 3523 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Jel pogon na kais ili lanac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jul 5, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se na drugoj slici,lanac je u pitanju.Prelep motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 7, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Simpatican biciklet. Cudi me da jos nije otisao. Srecno sa prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala drugari. Lep motor, al meni treba auto... Šta ću kad je takva situacija. Voziću kinesakija a ovaj mora na doboš. :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan KasaWaki prodat Otišao u komšiluk. Čovek ga šacovao neko vreme, danas seli, popili pićence i pao dogovor. Može ključić... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jul 8, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobro je, zamalo da ponudim komšinog golfa u zamenu Neka je sa srećom obojici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 11, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke obojici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Schofer 2 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i ja Zoki,i šaljem veeeliki pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...