Jump to content

Moto Zajednica

slavke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Subotica
  • Motocikl
    Suzuki LS650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

slavke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

49

Reputacija u zajednici

  1. Niko nista jer niko nije ni imao problema. Ako je u dobrom stanju kupuj i uzivaj. Imao sam intruder 600. Odlican je bio, nikako da prezalim sto sam ga prodao.
  2. slavke

    Pilot diznu

    Kupujem pilot diznu za karburator BS40SS, to je za suzuki savege, potrebne velicine 50 , 52, 55. ponude ovde na PP ili na 0637627926 Slavisa
  3. Tako je bilo prvo, tako mi je rako taj iz Supa, a sad isti taj kaze da ce mi vratiti motor. Ko ce ga znati, videt cu za koji dan kad budem kuci.
  4. Na kog uvoznika mislis? Ovaj tip od kog sam kupio motor? Registrovao sam ga na osnovu papira koje sam dobio uz motor kad sam ga kupio. Naknadno su ustanovili da je motor kraden.
  5. Pozdrav svima. Kao prvo izvinjavam se ako ova tema nije na dobrom mestu, ne mogu postaviti temu u opstim diskusijama. Pa ovako. pre jedno 2 godine sam kupio yamahu dragstar 125 , i ispostavilo se da je motor kraden, pa mi ga je SUP Subotica oduzeo. I tako je bilo sve ove gedoni do pre par dana, kada sam dobio informaciju da ce mi motor biti vracen jer nema potrazivanja o njemu od vlasnika, niti od osiguranja ( motor i vlasnik su iz Austrije). Brat ima prijatelja tamo u SUPu, i taj prijatelj ga pita sta cu ja sad sa tim motorem? A brat kaze pa registrovat, a ovaj odgovori kako kad su papiri falsifikat. E sad moje pitanje je da li ima neki nacin da se motor registruje? Inace bio je registrovan na mom imenu, ona 2 meseca za koje ne smem prodati motor dok se ne proveri. Molim moderatore da premeste temu gde je mesto, definitivno sam omasio topik
  6. Kupujem karburator za Suzuki Savage 1995 godiste. Ponude ovde ili na mob ako ih ima 0637627926 Slavisa
  7. Pa generalno nema sta posebno da se pogleda. Obrati paznju da ima dobar akumulator, jer njemu treba snage da upali, tj da bi pogurao klip.
  8. Pozdrav Ako bas nije u perfektnom stanju kao i sto sam kazes,onda je cena prevelika za motor. Ja posedujem Savage-a i prezadovoljan sam motorem. stavio sam mu drugi izduv, silvertail, i mnogo bolje zvuci. Ja sam mog platio 1500Eura, izduv 200, guma prednja 100, i uzeo sam nov karburator jer ovaj moj originalni je nesto budzen i to kosta 100eura. eto znaci neka maximalna cena bi bila 1700eura, mada ti jos moras staviti zadnju gumu. Inace motor je strava. Ima 2 iz Subotice u mojauto, koji su garantujem prva liga, po ceni od 2000eura
  9. Najbolji motor je onaj koji ti se najvise svidja. Ja sa svojih 180cm najvise volim suzuki savage, jer to mi je stvarno super motor
  10. slavke

    suzuki vx 800

    Nije skupo, da sam malo blize
  11. slavke

    suzuki vx 800

    Koja cena? Daj malo vise detalja
  12. Ljudi nemaju para. Inace motor ti izgleda
  13. Lep motor. Sto se tice cene, meni je nekako za polovne kineze logicnije dati npr, ovu cenu kao za ovaj motor, jer valjda je vlasnik do sada otklonio sve bolesti koje je motor mogao imati,za razliku od novih motora, pogotovo posto sam video u kakvom su stanju novi motori ovde kod distributera u Subotici.
  14. Nije ni cudo sto su zatvorili, kad su bili najskuplji od svih sprintovih prodavnica. A i prekoputa ima onaj distributer skutera i motora.
  15. Steta sto ste daleko. Ja bih ga uzeo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja