darko dav 710 Napisano Septembar 1, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li biti ponuda na internetu i slanje pouzećem? e to bi bilo strava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Septembar 1, 2007 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa pokusacu, ovo slanje pouzecem nije problem, ali ovo oko interneta, sajta, banera i slicnih stranih reci....., da si ti mene video u zivo, znao bi da ova faca ne ide uz komp i sve te strane, meni nepoznate reci koje sam malopre nabrojao, ali bi se udruzio sa nekim, pa da ja ulozim dobru volju a on pamet, moze da se desi cudo .. Salim se, daj da vidim kako cu se ja snaci u svemu ovom, i da to sve nekako zazivi, a tako nesto mi je stvarno u planu, samo mi dajte malo vremena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Septembar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Septembar 2, 2007 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Imate li možda zimski vazduh za prednju gumu za Kawasaki ? ;D Jedva čekam da vam uđem u prodavnicu ! Svaka čast i želim ti puno sreće !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Septembar 3, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan imate li SLUCAJNO regler za BMW F650 '94... I ako nema u kom roku se moze nabaviti (ako uopste moze), i naravno, cena.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Septembar 3, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom. Samo bez razocaravanja u pocetku. Mora par meseci da se razradi, i onda ko sat. A BJB clanovi su sigurna musterija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Septembar 3, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Kad iznosish pazar??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 3, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre "zbrisah" na pauzu i pravo do novootvorene radnje. Uz jasminko VIR blagoslov, evo i fotke radnje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Septembar 3, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre "zbrisah" na pauzu i pravo do novootvorene radnje. Uz jasminko VIR blagoslov, evo i fotke radnje A ova jakna gore je eksponat? ;D.. Jasminko, svaka cast i puno uspoeha ti zelim, pogotovo u pocetku, a posle ce sve da dodje na svoje.. SRECNO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Septembar 4, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juche kod njega mnogo pozitivan lik, zelim mu puno srece u daljem radu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Major Gashpar 0 Napisano Septembar 4, 2007 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je adresa radnje ? Bilo bi dobro da je stavis u potpis pa da nemoramo da se mucimo. Srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 4, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juche kod njega... HIV pozitivan lik.. Ko,bre,pozitivan..?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Septembar 4, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Imali kakvog popusta za clanove ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 4, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imali kakvog popusta za clanove ;D 10% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Septembar 11, 2007 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica se nalazi u Novom Beogradu, kod Fontane, Narodnih Heroja 3. Telefon 011-319-37-87 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 13, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan e prolazio sam skoro ali nisam video taj baner svrnucu tamo puno srece u radu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Septembar 13, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce, upoznao se sa Jasminkom, malo popricali i malo pazario (red je kad se prvi put ulazi u domacinsku prodavnicu). Toplo preporucujem, a vi drugari sa foruma bi mogli da pomognete da se posao razvije kako treba, siguran sam da svima treba poneki filter za vazduh, ulje, plocice, ima i opreme, a kod Jasminka je to jevtinije nego u drugim prodavnicama. Cak i da nije (a jeste) dajte malo tog BJB duha u praksi, pa posetite ovaj shop, siguran sam da cete vec pronaci nesto za sebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Bio, video, lako se nalazi jer je odmah iza fontane do auto skole, pise na zgradi velikom slovima "moto oprema" cini mi se. Covek se stvarno potrudio i trebalo bi da mu pomognemo da razradi biznis. Sve je jeftinije 10 posto za nas. Ima filtere semeringe, vind stopere, potkape nesto kaciga i jakni, lance i ostale sitnice. Nisam upoznao coveka, ali ok, bice vremena! Da, ima i ulja i sprejeva itd....i cene su prihvatljive, pogotovu kad se odbije onih 10%. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Septembar 15, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koje potkape?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Septembar 16, 2007 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sve podkape su IXS-proizvodnja. Ima ih od obicnih pamucnih do vrlo kvalitetnih debljih,neke pokrivaju samo poprsje i donji deo glave, a druge celu glavu, Sve vervatno mozete videti na sajtu IXS-a ili svratite do mene.Mislim da ih ima oko 6 razlicitih vrsta.Nisam u radnji pa neznam bas tacno, ali mislim da idu od 5 do 50 Eura, kad budem video u radnji, (ili kad nadjem nekakav jeftiniji a dobar komp za radnju) onda cu moci odmahi vrlo precizno da odgovorim na sva pitanja, DO TADA tel, 011-319-37-87, od 10 do 17. POZDRAV !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Sve podkape su IXS-proizvodnja... Bio,vid'o.. Slatka radnja,puna ko oko! Ja kupio grejache za kolena...super stvar za ovo vreme! Ne skidam ih! Preporuka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 21, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kupijo svašta nešto, al grejači za kolena su do - oo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 22, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupijo svašta nešto, al grejači za kolena su do - oo uh,pa mnogo su bre dugacka ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 22, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je taj grejac za kolena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Septembar 23, 2007 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan 1600 dinara minus BJB popust 10 %,ima sve od IXS-a, sto nema- narucci se, roba stize svakog petka. Sve Informacije na 011-319-37-87. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...