copears 3 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Prelep i udoban maxi skuter, kupljen od kolege sa foruma, prodajem ga zbog moje povrede i nemogucnosti da ga vozim u skorije vreme. Godiste 2008, 20 000km presao, uradjen redovan servis pred sezonu! opsirnije na 065/5656-110 060/6070-870 cena:1600 fixna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7305 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6247 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega copears je od mene kupio GTS-a. Za sve dodatne informacije - stojim na raspolaganju! Kolegi i ovde želim brz i lak oporavak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 31, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copears 3 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5180 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 1902 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi koliko ima mesta ispod sedista(mozda za jednu integralnu i jet kacigu) Trazim ovako nesto za grad da zamenim trenutni supermoto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copears 3 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Ima za jednu i jos neke zezalice u koferu mogu dve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...