KATAKLINGER 47 Napisano Jun 11, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ama dajte datum i dal je dan il dva pa da vidimo ko moze da dodje. I da nas bude pet bice prva liga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan na mene ne racunajte.. Jedino ako okupljanje bude blizu Niš-a. Slazem se sa Sumijem.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 12, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan To se radi ovako: idemo tu i tu, tad i tad, ko hoce? I gotovo, nema velika filozofija. p.s. Meni malo falilo da odem onak brez veze do Kovina (hahahaha ) al sam zaspao i kasno se probudio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 12, 2011 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sledeci vikend,samo da bude pored neke vode,da mozemo da ladimo pivo.Za prevoz pica i ostalog repromaterijala nije problem,staje na Falkonca po koferima dve gajbe piva,meso,hleb,resetka...(provereno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 12, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ako izlecim bobbera mogu i ja...Mihac mislim da radi sledeci vikend, ali najbolje on da se javi!~ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do kraja meseca da kazem zauzet za vikende. Mislio sam da vidimo da odredimo datum u nekom narednom periodu i mesto naravno pa da vidimo kad to vecini odgovara pa da znamo da unapred organizujemo svoje obaveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odustajem, cerkici mi je rodjendan...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mešam se previše jer veći deo leta neću biti ovde. Dogovor pratim pa ako sam tu uleteću, ne trebaju mi neke pripreme. Skup smo odradili, sada je sve u slobodnoj formi, ne ravnamo se prema gostima nego kako nam odgovara. Mislim da je bolje odrediti datum kako bi se uklopile ostale obaveze i više ljudi došlo. Tu su i pare, koliko god male bile i njima pogoduje ranije ugovoreni termin. Mihac mi je na Skupu pričao kako želi da obiđe jezero koje je okačio ovde. Dobra lokacija, baš je prirodni fenomen, treba videti. A dobro je otići i na Jug, ako su već dva čoveka prinuđena na vožnju po lokalu onda bi društvo bilo veće ako bi im se došlo u susret. Dve stvari treba dogovoriti: lokaciju i datum. Predlozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan bovansko jezero? a sto se datuma tice, ja glasam za tamo od pola jula do pola avgusta, kad i ja budem u nis pa da mogu da dozvekecem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 13, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice u junu sam po skupovima, Indjija i Debeljaca. UZa Jul neznam, takodje imam obecano po skupovima, Pancevo , Petrovac ko zna jos gde cu da odem. Sve sam razbacan. A ono jezerce cu da obidjem 100% samo kad?? Paaaa tamo polovinom sledece nedelje ako ne bude kisilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pustio si nam rovca za ta ploveca ostrva i sada nam izmace stolicu..... Ja predlazem da se eventualno okupljanje ne orzi u tekucem mesecu jer se vecina nije oporavila od Jasenova (finansijski)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan I ja glasam za taj predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne javljam ali sam tu.Meni zavisi samo od slobodnog vremena na datum koji budete odredili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Treba voditi racuna da nije blizu datum, mozda sledeci mesec???Sta mislite??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 15, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A, ploveca ostrvca stoje i dalje u planu ( Semetesko jezero). Posto je to "blizu" Krealjeva mogao bi i Kataklinger da se izjasni. Sumenko ni tebi nije daleko, cini mi se?? Hocemo li mozda u AVGUSTU neki datum ?? Sta nam treba? Benzin, a tamo ima objekat pa mozemo nesto pojesti ili negde usput. NIli napravimo sendvice... ma poenta je u voznji, a ne u hrani! Usput je i srednjevekovni grad Maglic, klisura Ibra, ma lepota! Pogled sa Maglica, klisura Ibra. Pa vi sad odlucite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ovuda prolazio preosle godine ukupno sam napravio 325km isao Arilje - Ivanjica - studenica - Novi Pazar - Kraljevo - Cacak - Arilje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...