Yankiee 104 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moram da demantujem jednu moju predjasnju izjavu ! ''sto bi se vozio kad nemam razlog ?'' Voznja mi je postala razlog odoh da okrenem jos jedan krug Mozda i nije neka tema ali mislim da je svima ovde u krvi sama voznja , doduse nekom brza nekom na jednom tocku nekom po njivama a nekom kao meni penzoska Uzdravlje braco motoristi i sretna vam voznja ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2026 Napisano Maj 29, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom! Uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 29, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 819 Napisano Maj 29, 2011 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan U vožnji je suština Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...