gojko 210 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u nedelju na berzi ( u đušinoj ) pa odatle krećem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 29, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja Neshinim XX-om, ako ne bude padavina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 29, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://vreme.eunet.yu/bgforec.htm za sada bez padawina .. ali normalno wreme se menja iz dana u dan ;D Ukoliko bude neko "ziljawo" wreme nemoj te se maltretirati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam dobrodosao da krenem sa vama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može. Primamo samo ljude sa neparnim početnim slovima imena, a kako je B parno slovo... sori. Drugi put. Vidimo se u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 29, 2007 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan BJB okupljanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije za vožnju, može da nam se pridruži oko 19 h u kafiću Loligo kod Taša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, ne tamo, zbog Mine ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan jel se tu nalazio 007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kiša ili bez, ja ne merem doći, na putu sam u nedelju ceo dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kiša ili bez, ja ne merem doći, na putu sam u nedelju ceo dan... Wussy ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 29, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Kiša ili bez, ja ne merem doći, na putu sam u nedelju ceo dan... Daj mi svu opremu i motor, nece drugi ni primetiti da ja nisam ti. ;D U svakom slucaju, potrudicu se da dodjem u kafanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 30, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko bude zeleo da spoji put sa Lalajkovom cuvenom kafom (i medom pride), neka mi se najavi, pa da nastavimo dalje zajedno. Ovo vazi za varijantu preko Lazarevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije za vožnju, može da nam se pridruži oko 19 h u kafiću Loligo kod Taša. a to ste vi stalno tamo kada u nedelju u 11 udem na basket??? Jel ostaje nedelja 15h OMV kod Lapova? Ja bih 90% dosao, ali ne mogu da krenem pre 13, 13:30 pa se vidimo tamo. Luka i Smajser idu sa mnom...valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije za vožnju, može da nam se pridruži oko 19 h u kafiću Loligo kod Taša. a to ste vi stalno tamo kada u nedelju u 11 udem na basket??? Jel ostaje nedelja 15h OMV kod Lapova? Ja bih 90% dosao, ali ne mogu da krenem pre 13, 13:30 pa se vidimo tamo. Luka i Smajser idu sa mnom...valjda Koji ste izdajnici ti i Smajser, mene ni u Bgdu da docekate. Uostalom, pokazali ste se u Zagrebu kad ste nas ostavili na cedilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste izdajnici ti i Smajser, mene ni u Bgdu da docekate. Uostalom, pokazali ste se u Zagrebu kad ste nas ostavili na cedilu. Ko te jebe, nemas ni motor. A i sto nisi dosao na vreme kao Koma pa da te sacekam nego tu kasnis 10 dana...sacekas da odem preko pola sveta pa dodjes. Hoces ti pozadi na Stroma pa idemo zajedno? Aj vozicu te na pravom motoru, ako budes dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 30, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uzivam u vasoj diskusiji, ali da li bi presli na PP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 30, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih krenuo oko 13h pa ko krece u to vreme nek javi ! @Lalajko Pusti decu ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Uzivam u vasoj diskusiji, ali da li bi presli na PP? Sto, dogovaramo se o odlasku, a to je trenutno tema ove teme... Vozio bi mene Mikka, znam ja, on je drugar, samo sa njim ne smem da sednem ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 30, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ajde, da vidimo gde da se sretnemo. Ako prolazite pored Topole da se nadjemo na onoj velikoj raskrsnici Topola-Arandjelovac-Mladenovac? Koje vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vozio bi mene Mikka, znam ja, on je drugar, samo sa njim ne smem da sednem ;D ;D ;D hoces da te Smajser malo bacaka po krivinama ;D ? Pa ti idi sa Mikom onda, siso prodana. Jeb'o te BMW! Lalajko, sve kul, vidis da smo utanacili polazak. Mozda nam se neko i pridruzi pa bude takav dozivljaj da ce i nama da prave docek na pumpi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 30, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uzivam u vasoj diskusiji, ali da li bi presli na PP? Sto, dogovaramo se o odlasku, a to je trenutno tema ove teme... Vozio bi mene Mikka, znam ja, on je drugar, samo sa njim ne smem da sednem ;D ;D ;D WUSSY ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 30, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, ne tamo, zbog Mine ! ;D Chuvaj BMW kad stignemo tamo ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 30, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan hoces da te Smajser malo bacaka po krivinama ;D ? Pa ti idi sa Mikom onda, siso prodana. Jeb'o te BMW! ....da,da...siso prodana... Ja BiH da idem, bilo kuda...pa makar sa Danetom na Corbinu. Prognoza je skoro idealna. Prijatnih 7C ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 1, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe ! al' ste looodi ! ;D temp bude cak i do 10c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...