Čeh 1009 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=246658 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=1.0 ? samo meni ne radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Jul 10, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ni meni,radi kao kruzni tok,vrati me na isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno... ne znam kako, ali u URL se ukucala lokacija ove teme :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan lepo opisano ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno procitati kako neko iz dalekog inostranstva ( gde je zivot, gde su navike , uslovi potpuno drugaciji od ovog ovde) opise Beograd. I to odlicno, razmisljajuci o detaljima. Svaka mu cast, bas uzivam u putopisu, nadam se da ima jos, i da nije zavrsio... Hvala Ceh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jul 10, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Fino izgleda do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U kontaktu sam sa čovekom, još uvek je u BG, verovatno ćemo se naći negde na kafici.... predložio sam A'Bre. Kad preciziramo dogovor, objaviću detalje pa ko hoće.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, ovi sa zapada se lože samo na hranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 10, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi srpski zet! Jos da ga je odvela u Guchu da vidi one pecene volove, prasce i jaganjce i polugolu piletinu on bi totalno odlepio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, samo, sto se onoliko cude "golotinji" sa Ade, nije valjda da toga nema kod njih :-\ ;D? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, ovi sa zapada se lože samo na hranu A i mi smo prema gostima (narocito strancima) nemilosrdni po tom pitanju... odmah se udara celokupnim raspolozivim arsenalom: od kajmaka do pecenja! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Avantura na njegovom putovanju je sto nije umro od prezderavanja. Mada,ponekad promakne da je zainteresovan i za neko drugo meso, a ne samo ono koje trpa u burag. To je bio putopis sa oralno analne magistrale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 11, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, samo, sto se onoliko cude "golotinji" sa Ade, nije valjda da toga nema kod njih :-\ ;D? Pa i nema samo mozda na Miami Beachu ili tako negde ovde je top less zabranjen na javnim plazama. kao i alkohol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, samo, sto se onoliko cude "golotinji" sa Ade, nije valjda da toga nema kod njih :-\ ;D? Pa i nema samo mozda na Miami Beachu ili tako negde ovde je top less zabranjen na javnim plazama. kao i alkohol. Pretpostavio sam, ali opet rekoh ajd' da pitam. Mora da je veoma dosadno tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...