alexanto 4685 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan nastavak... Ovo nam je bio cilj zajedničke vožnje - dvorac Dunđerski ili ti Fantast. Moj stariji deran "na radnom zadatku" Pošto smo se pošteno navozali, dođe vreme za klopu. Usledio je povratak u Žabalj na ćevape. Posle svega šta reći osim: HVALA Vam DRUGARI - BRAĆO na divno provedenom danu koji ću pamtiti dok me ima! :care: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan jaoooooooo koliko mi zao sto nisam bio....bem ti udes........respect za domacina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se ekipa okupila i dobro provodi, ja ukrao par sati od porodice zapalio do zablja i poljubio kapiju, oko podne! Svoma ekstra provod zelim! Tek sad videh tvoj post. Žao mi je druže ne mogu ti opisati. Opet sa druge strane postojao je spisak učesnika a ja sam veče pred okupljanje dva puta ostavljao broj svog mobilnog. Samo da si poslao SMS - čekali bi te koliko treba. Nadam se budućim druženjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Jun 20, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ja hocu necu, zena ide ne ide, i ja stignem malo pre 12, i naravno u Zablju kod fotoradnje nema nikog. Popio kaficu i colisku pa na cetalja i kuci pun gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan salu na stranu sve je bilo super ,organizacija,domacin ,ucesnici i sve ostalo ali mislim da je dogadjaj dana bio na pumpi kada smo krenuli kuci :-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan posle 720km predjenih za vikend kragujevcani stigli kuci...pokisli smo na ulazu u novi sad ali posle onakvog dana i divnih ljudi koje smo upoznali osmeh nije silazio sa lica... Sale batice svaka cast tebi i tvojoj porodici na organizaciji skup-a. nemam reci sem reci hvale za vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene pa rekoh i da ja dodam par reči....Da ne zvučim kao i ostali, ali osim što bih se i ja neizmerno zahvalio Saletu na organizaciji i gostoprimstvu te moje reči hvale bih pretočio u jednu sliku koja po meni označava svu kreativnost, kako Saleta tako i njegove ljupke supruge, a to je SKUTER KOLAČIĆ... mislim šta reći.... A osim toga još jednom bih čestitao Cobetu na tituli najjodvažnijeg skuteraša (doći iz Trstenika nije mala stvar) a takođe ne smem da zaboravim ni gotivne Kragujevčane. a Neša legenda i pred sam kraj Sale za novom majicom i za kraj slika na kojoj se vidi da je Saletov mali već odabrao buduću mašinu . ah da umalo da zaboravim i gladne Piaggovce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Kragujevcani stigli zivi i zdravi Saletu i njegovoj porodici sve reci hvale za docek i gostoprimstvo koje su nam ukazali drugari maxovci svaka cast ekstra ekipa nadam se nekom ponovnom druzenju :zdravo: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom hvala na lepim rečima. Skuter kolačiće je napravila i donela Vesna, supruga od koleZe Sashe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan tako mi i treba kad ja slusam vremensku prognozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan tako mi i treba kad ja slusam vremensku prognozu isto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pamet u glavu sledeći put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Pamet u glavu sledeći put. ako treba i lance cu montirati na tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67412-izrada-majica-bjb-maxi-scooter-cluba/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i jedno veliko bravo Alexanto ekipi na organizaciji vašeg prvog okupljanja!!!! Vidi se da vam je bilo super da ste se lepo družili i proveli kod njih u gostima!!!! Veliki pozdrav za sve vas!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan tako mi i treba kad ja slusam vremensku prognozu isto verujem da bi sad pojeli svoje biiiiiip, ali posle prognoze nema kajanja... ja i moja lepša polovina smo pre dve godine krenuli na more usred onih najvecih pljuskova( kad je voda nosila dete niz Valjevsku ulicu, kad su arena i ušće bili aqva parkovi...)i samo sam joj rekao " MA POZITIVNO RAZMIŠLJANJE,i put pod tockove... naravno sve je proslo ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan i za kraj slika na kojoj se vidi da je Saletov mali već odabrao buduću mašinu . vidi se da je Andreja vrlo fino i kulturno dete i da su ga mama i tata naucili pravim stvarima, navija za Partizan, voli motore i zna sve o njima, trenira i tako to... e pa Sale došlo je vreme da se junior oduži i da on nauči tebe nešto, verujem da vam je uz njegovu "asistenciju" sledeća makina baš ta gore navedena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ja zaboravi da javno pohvalim Motor-chea i njegove Katana Boys ...Orginalno momci i /\ , ....Zahvaljujuci Maxi Scooter skupu sad drugačije gledam na Suzukije i Honde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ja zaboravi da javno pohvalim Motor-chea i njegove Katana Boys ...Orginalno momci i /\ , ....Zahvaljujuci Maxi Scooter skupu sad drugačije gledam na Suzukije i Honde. hvala hvala, Uma Turman je videla slike i javila mi je da je vrlo ljubomorna i ljuta što je nismo zvali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene pa rekoh i da ja dodam par reči...... Neša legenda HA HA HA HA hvala druze, ali ovo legenda mi zvuci kao da cu uskoro da ispustim kasiku bem ti , kakav sam akrep, bolje da sam nabio onu ruznu kacigu na vugla AJdee bre Alexanto, davaj te slike, nestrpljivi smo !!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jun 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Godine Nešo, godine...Ne paziš na času...Imaš 33 fotke na prethodnoj strani. Ostale dobijate sa DVD-jem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jun 21, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene pa rekoh i da ja dodam par reči...... Neša legenda HA HA HA HA hvala druze, ali ovo legenda mi zvuci kao da cu uskoro da ispustim kasiku bem ti , kakav sam akrep, bolje da sam nabio onu ruznu kacigu na vugla AJdee bre Alexanto, davaj te slike, nestrpljivi smo !!!!!!!!! Nisi ti još za kašiku video sam kako voziš......rade ti refleksi ko u dečkića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A pošto sam se "ispalio" za skuter kolačiće, uz naravno sve pohvale Vesni (a i Saši što je oženio takvu domaćicu ) evo i slika koja govori o Biljinoj umešnosti kao domaćice... A tek kako je paradajz bio isečen, pa luk, pa hleb onako na kriške, a sve jednake...mmmm.Trebalo je naraniti gladne skuterase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Jun 21, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege skuteraši, Bilo mi je pravo zadovoljstvo da provedem divan dan sa vama. Ovo se mora pod hitno ponoviti, ali ovoga puta negde južnije - gde putevi imaju i krivine! Ovako sam na momente jedva ostao budan Evo i nekoliko sličica od mene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jun 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sale! 'Ajde i ostali "trpajte" fotke - šta ste se stisli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...