NeCi 176 Napisano Jun 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan alexanto mislim da ne treba da se opterecujes oko tih nebitnih stvari tipa stolice,tanjiri i ostalo ne dolazimo mi sa dvora pa da nam se serviraju pozlaceni escajzi :lol: panto brate ajde da se dogovorimo gde cemo mi da se nadjemo sa ekipom , posto mislim da cemo biti blize areni nego tom zrenjaninskom putu ali jbg ne poznajem bas najbolje bg pa mozda i gresim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan znaci da preciziramo stvari !!!! od 8 i 20 do 8 i 45 kod arene SEVERNI ULAZ (pa neka dodje kome odgovara ) A ostatak ekipe na omv da se skupi najkasnije do 9 i 15.moze tako???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 14, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan znaci da preciziramo stvari !!!! od 8 i 20 do 8 i 45 kod arene SEVERNI ULAZ (pa neka dodje kome odgovara ) A ostatak ekipe na omv da se skupi najkasnije do 9 i 15.moze tako???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan [ u celini i celosti se slazem sa kolegom da nema potrebe za nekim spremanjem i nekim preterivanjem jer svi prvenstveno dolazimo na zezanje i lepu voznju a ne da jedemo :-)))) no ipak svaka cast na trudu i zalaganju da se sve ovo odrzi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Posto se u medjuvremenu vreme drasticno popravilo, i ostatak dana iskoristismo za skitnju, sada videh nastavak, pa da se pridodam *idejama*. Mislim da bi bilo korisno da razmenimo telefone (bar mi koji krecemo iz bgd-a), moze preko PP ili kako god, za svaki slucaj, radi bilo koje nepredvidjene situacije uz put ili makar samog kasnjenja. Takodje mislim da je O.K.finalno nalazenje na OMV-u u 9.15. Toliko od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan znaci da preciziramo stvari !!!! od 8 i 20 do 8 i 45 kod arene SEVERNI ULAZ (pa neka dodje kome odgovara ) A ostatak ekipe na omv da se skupi najkasnije do 9 i 15.moze tako???? moze,sto se mene tice savrseno odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan MAXI pozdrav poštovane koleZe! Što bi klinci rekli: "Još 5 puta spavamo i eto okupljanja..." Došlo je vreme da se spisak polako finišira u smislu koliko motora dolazi i koliko ljudi (na njima). Imamo i otkaz kolege Boxi87 a možda bude novoprijavljenih. Ukupan broj učesnika mi je bitan zbog: stolica, tanjira, escajga, pića, hrane i još po nečeg... Dakle molio bih Vas da spisak zaključimo sa petkom uveče i da se izuzmemo komentara tipa: "Možda naiđem, videću, ako dođem - dođem" i slično. Dakle ko misli da dolazi neka se stavi na spisak i ako ima suvozača i njega nek doda. Ne bih da dođem u situaciju da spremam za 20 ljudi a dođe 40 ili ne daj Bože da spremam za 40 a dođe 10 ljudi. Evo spiska pa ga korigujte ako imate suvozača. 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che +3 10. 1 -II- 11. 2 -II- 12. 3 -II- 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. Boxi87 - odustao. :'( 17. PedjaR 18. Mića Žabalj 19. Trle Đurđevo 20. novaklazovic 21. Djuxy 22. Floyd 23. Major Početna stanica Beograd (predlažem OMV pumpu na Vidikovcu, npr. skupljanje od 08.00): 1. Boxi87-odustao. :'( 2. Alekre (Smederevo) 3. nolezmaj 4. Djuxy 5. dejan_bgd 6. Floyd 7. Major Dakle još jednom: Upišite suvozače na spisak i do petka uveče da se prijave ostali koji nameravaju da dođu. MAXI pozdrav svima! sa nama dolazi jos 1 momak iz bg-a je ali se pridruzuje ekipi iz kga..... aj ko dolazi is juzne i zapadne srbije ima li ih da drajvamo zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan znaci da preciziramo stvari !!!! od 8 i 20 do 8 i 45 kod arene SEVERNI ULAZ (pa neka dodje kome odgovara ) A ostatak ekipe na omv da se skupi najkasnije do 9 i 15.moze tako???? moze,sto se mene tice savrseno odgovara. :moto3: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che +3 10. 1 -II- 11. 2 -II- 12. 3 -II- 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. Boxi87 - odustao. :'( 17. PedjaR 18. Mića Žabalj 19. Trle Đurđevo 20. novaklazovic 21. Djuxy 22. Floyd 23. Major 24. Seva + suvozacica Početna stanica Beograd (predlažem OMV pumpu na Vidikovcu, npr. skupljanje od 08.00): 1. Boxi87-odustao. :'( 2. Alekre (Smederevo) 3. nolezmaj 4. Djuxy 5. dejan_bgd 6. Floyd 7. Major Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan alexanto mislim da ne treba da se opterecujes oko tih nebitnih stvari tipa stolice,tanjiri i ostalo ne dolazimo mi sa dvora pa da nam se serviraju pozlaceni escajzi :lol: panto brate ajde da se dogovorimo gde cemo mi da se nadjemo sa ekipom , posto mislim da cemo biti blize areni nego tom zrenjaninskom putu ali jbg ne poznajem bas najbolje bg pa mozda i gresim.... zrenjaninski put je preko pancevackog mosta pa kraj miljancetove kuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan MAXI pozdrav poštovane koleZe! Što bi klinci rekli: "Još 5 puta spavamo i eto okupljanja..." Došlo je vreme da se spisak polako finišira u smislu koliko motora dolazi i koliko ljudi (na njima). Imamo i otkaz kolege Boxi87 a možda bude novoprijavljenih. Ukupan broj učesnika mi je bitan zbog: stolica, tanjira, escajga, pića, hrane i još po nečeg... Dakle molio bih Vas da spisak zaključimo sa petkom uveče i da se izuzmemo komentara tipa: "Možda naiđem, videću, ako dođem - dođem" i slično. Dakle ko misli da dolazi neka se stavi na spisak i ako ima suvozača i njega nek doda. Ne bih da dođem u situaciju da spremam za 20 ljudi a dođe 40 ili ne daj Bože da spremam za 40 a dođe 10 ljudi. Evo spiska pa ga korigujte ako imate suvozača. 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che +3 10. 1 -II- 11. 2 -II- 12. 3 -II- 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. Boxi87 - odustao. 2. Alekre (Smederevo) 3. nolezmaj 4. Djuxy 5. dejan_bgd 6. Floyd 7. Major Dakle još jednom: Upišite suvozače na spisak i do petka uveče da se prijave ostali koji nameravaju da dođu. MAXI pozdrav svima! sa nama dolazi jos 1 momak iz bg-a je ali se pridruzuje ekipi iz kga..... aj ko dolazi is juzne i zapadne srbije ima li ih da drajvamo zajedno... ja idem iz Uzica ali ja bi na Valjevo i Sabac malo mi manji krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jun 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan podrzavam dogovor za OMV pumpi na Zrenjaninskom ako neko dolazi Ibarskom i treba mu pomoc da dodje o zrenjaninskog neka kaze ja zivim na par minuta od OMV pumpe na Vidikovcu pa mogu da ih tu sacekam pa zajedno da idemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Jun 15, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che +3 10. 1 -II- 11. 2 -II- 12. 3 -II- 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. Boxi87 - odustao. 17. PedjaR 18. Mića Žabalj 19. Trle Đurđevo 20. novaklazovic 21. Djuxy 22. Floyd 23. Major 24. Seva + suvozacica 25. Sasha & Vesna Početna stanica Beograd (predlažem OMV pumpu na Vidikovcu, npr. skupljanje od 08.00): 1. Boxi87-odustao. 2. Alekre (Smederevo) 3. nolezmaj 4. Djuxy 5. dejan_bgd 6. Floyd 7. Major Vidimo se u nedelju na OMV-u! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jun 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan ...mislim da je za mene ipak svaka nada izgubljena da prisustvujem legendarnom okupljanju, nisam uspeo da sastavim finansije kako bih registrovao motor jer sam pljuno skoro 300e za registraciju kola prošle nedelje :'( želim vam sve najbolje i u vožnji i provodu a ako nešto iskrsne neočekivano eto mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa svečano nije planirano. Čisto da ljudi imaju iz čega i na čemu da prezalogaje... A basket, pikado i ping-pong su spremni i čekaju...maxiskuteraše naravno! Posto su mi izgledi da cu doci 60:40 da se oglasim i ja...mene visokog i mladog posebno raduje basket u zabavnom programu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan To su sasvim dobri izgledi, tako da cemo se ipak baviti sportom. Doduse trenutno ostrim strelice za pikado,jer jos uvek mucim muku sa mojom boljkom /zbog koje sam BTW i propustio ovogodisnji reli/, ali jos smo mladi i zivot je tek pred nama, pa cemo to nadoknaditi, Jel dolazis na OMV ili .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jun 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Doće Neša tamo gde se dogovorite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jun 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che +3 10. 1 -II- 11. 2 -II- 12. 3 -II- 13. Nesa024 14. Dejan_bgd 15. AlekRe 16. Boxi87 - odustao. 17. PedjaR 18. Mića Žabalj 19. Trle Đurđevo 20. novaklazovic + suvozacica 21. Djuxy 22. Floyd 23. Major 24. Seva + suvozacica 25. Sasha & Vesna Početna stanica Beograd (predlažem OMV pumpu na Vidikovcu, npr. skupljanje od 08.00): 1. Boxi87-odustao. 2. Alekre (Smederevo) 3. nolezmaj 4. Djuxy 5. dejan_bgd 6. Floyd 7. Major Vidimo se u nedelju na OMV-u! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan sve u svemu sprema se sjajna voznja i zezanje u nedelju :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan sve u svemu sprema se sjajna voznja i zezanje u nedelju :moto3: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jun 15, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan cak je i vreme na nasoj strani... http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-be%C4%8Dej/eta/11/1924219/0/meteogram nadam se da ce ostati ovakvo kao najava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan cak je i vreme na nasoj strani... http://www.weather2u...219/0/meteogram nadam se da ce ostati ovakvo kao najava ako je ovako kao sto kazes moja trasa je pod kisom onda ce biti minus ja al ipak da ceknemo subotu da se vidi prognoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jun 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nemo' zbog kiše da mi otkazujete učešće bre! Nismo od šećera pa da se rastopimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mene malo kiše ne brine, takođe - treba sačekati subotu, te prognoze se menjaju iz dana u dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jun 16, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Mene kiša ne interesuje....dolazim iako mi je skuter sada oljušteni "naked" i bez vizira ....a izgleda da će nas biti nekoliko za Žabalj .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...