DR BIG 0 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan Nude mi taj skuter u trampu,ne znam nista o njemu a inace mi je potreban skuter pa bih bio zahvalan ako bi neko ko ima iskustva podijelio informacije sa mnom.Interesuje me kvalitet,izdrzljivost,nedostatci.... Unaprijed zahvalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Maj 29, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan "Kanuni Storm" mu je jedan od otprilike 3458 naziva Na ovim prostorima je češći pod nazivom "Sprint Greezy" i to u verziji od 125 kubika. Kanuni Storm: Sprint Greezy: U svakom slučaju unutra je GY6 agregat pa za delove i održavanje sigurno nećeš imati problema jer toga ima na svakom ćošku. Pri tome i sam agregat je uglavnom dosta pouzdan i u stanju da pređe popriličnu kilometražu pre bilo kakvog ozbiljnijeg zahvata. Sam skuter ko skuter, pogledaj u kakvom je opštem stanju pre kupovine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR BIG 0 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan @icatenej hvala puno!Imao sam Sprint i bio sam zadovoljan, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...