ftj 349 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan acim: ma kupio sam je sad u sredu u massu i isti dan je isprobao http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66020-iskustvo-sa-jaknama-i-protektorima/ Jakna super izgleda, odlična je za velike temperature ali nije ispunila svoju primarnu svrhu a to je bezbednost. Ili ja možda samo previše očekujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belixrv 0 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan da li te interesuje nova kozna jakna RACER model TFL COOL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 29, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj SUOMY kozu u centru S, ja nosim...najbolji odnos cena-kvalitet, mnogo vise daju za odredjenu sumu neko astars, dainese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba.bgd 0 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ 600 N Prijavi odgovor kao problematičan ciao Slobo,jel moze SPIDI ili CLOVER da te zadovolje ?ako te zanima,javi se.jos nemam radnju ali imam u magacinu i servisu.pozz... Iskreno, nisam bas najbolje upoznat sa tom opremom... Koliko bi mogao da mi kazes detaljnije, sto se tice kvaliteta i cene? Hvala! pogledaj SUOMY kozu u centru S, ja nosim...najbolji odnos cena-kvalitet, mnogo vise daju za odredjenu sumu neko astars, dainese... Super mi izgledju ove jakne! Kako si ti zadovoljan? Jel imaju protektore za ledja? Jel mozes da mi kazes koja je otprilike cena, posto ne vidim nigde na sajtu.. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan imaju absorbing foam na ledjima, za nesto bolje moraces za kornjacu da se isprsis, sem RS taichi-ja koji odma uradjuju kornjace u jakne.....vec od 25-30000 mozes da uzmes ozbiljnu kozu, skoro su imali i neke akcije, moguce da su josu toku, valjda prestaju da rade suomy(verovatno lupetam, to sam ja zakljucio jer su bas dugo bili bruka popusti) .......odi do radnje, sajt je bulja, ima dosta toga sto nema na sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan a Spidi je solidna oprema, imaju dobre kozne jakne.........Clover pravi odlicne trkacke kombinezone, ostalo nisam probao, pipnuo, video, verovatno su im i jakne ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao svima,samo nesto da preporucim ako smem .bavim se motorciklima u italiji 15 godina,probao sam sve i svasta od opreme pa bih vam preporucio da iako maltene sve imaju dzep na ledjima za kornjace nikako nestavljate kornjacu vec je stavite na sebe,telo,pravu kornjacu jer jakna seta,narocito kad padnes i nepruza 100% zastitu za cega je namenjena.samo kornjace sa tregerima i samo na telo,moj savet,pa sad komotnosti radi u jaknu,razumem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...