TeaTwix 14 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Imam u planu da prodam ili zamenim skuter Peugeot speedfight 2000.god 49 ccm,ali ne znam koja je cena realna.Buduci da se ovi kinezi prodaju za male pare novi On je u super stanju za svoje godine i bas je redak primerak na nasim prostorima,jer sam ga farbala u pink axaxaxaxaxa ... E,pa ae sad.Uzmite u obzir model,godine i boju,pa mi pomozite u pravljenju fixne cene !!! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim na moto berzi, ovaj model u pomenutom godištu se prodaje između 650 i 900e. Svoju cenu možeš da formiraš negde između - u zavisnosti od stanja (servisi, gume, dodatna oprema...). Npr, možeš da počneš od 800e, pa ako ti nije hitno, da spustiš cenu ako ti se niko ne javlja. Što se te roze boje tiče... može da bude problem. Ovakav skuter kupuju mlađi početnici, uglavnom momci, a sumnjam da bi se neko usudio da vozi roze skuter pred drugarima Možeš da ga ponudiš ispod cene, pa da ga sledeći vlasnik farba, ili da se nadaš da će ga kupiti neka devojčica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Ciljna grupa i jesu klinkice,bas zbog boje Da,bas to.Krenem sa 800e pa da vidimo.Spustila bih ja cenu onoliko koliko kosta farbanje npr. ali zato moram poceti mozda sa malo jacom ....realno! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 26, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Pinkiii skuter voze samo face 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 26, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ciljna grupa i jesu klinkice,bas zbog boje Da,bas to.Krenem sa 800e pa da vidimo.Spustila bih ja cenu onoliko koliko kosta farbanje npr. ali zato moram poceti mozda sa malo jacom ....realno! Hvala Brzo si odustala od formiranja fiksne cene Ako ti se ne žuri, ne fale pare za drugi i sl kreni sa neke cifre i napiši može zamena ako ništa upoznaćeš puno živopisnih likova što ti pretpostavljam neće teško pasti jer se cura koja vozi pink motor i piše nestandardnim fontom definitivno ne plaši skretanja pažnje na sebe. Ako hoćeš zaista da ga prodaš za keš preko 5 glava nemoj ni razmišljati. I ne pominji farbanje naći će se kupac, nemaš ih sto komada, i ja bih vozio tako nešto uvrnuto iz fazona ali dok ne registrujem neki moraće ostati u stelt bojama. Na kraju prodaji ga pod sloganom "pink glavu čuva" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pinkiii skuter voze samo face I to što kažeš - ako su kul muške roze majice ili košulje, crvene cipele, naočari za sunce koje izgledaju kao ženski model - što ne bi bio i rozle skuter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Pinkiii skuter voze samo face I to što kažeš - ako su kul muške roze majice ili košulje, crvene cipele, naočari za sunce koje izgledaju kao ženski model - što ne bi bio i rozle skuter! axaxaxaxaxaxaxa kraljevi !!!! Moje Peza meni izgleda vrh,a od kad je postao pink,ide jos bolje xa xa Hvala na savetima,nesto cemo napraviti u svakom slucaju ... Zamena bi mi bila najbolja opcija,ali otom potom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 27, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...