SHOKLA 1751 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem KROS deciji motoric - poket bajk. Vozen jedno leto,i to povremeno, pa ga je klinac prerastao. Sve originalno na njemu, gume kao nove. Potpuno ispravan, nije popravljan nikada. Mana - odlepile su se nalepnice. Stoji vec 1,5 god u garazi. Benzinski 2t motor. MOZE ZAMENA ZA: - Krash bar za Kawu KLE + doplata ili - Nosac bocnih torbi-kofera za KLE=a + doplata ili - Centralni stender za KLE-a + doplata ili - Bixenon H4 komplet za motocikl (ili pola auto kompleta)od 4300K ili 5000K + doplata. Cena fixno 120e - ZAKUCANO!!! Nenad 063/80-90-314 Odgovaram na SMS!!! Moze slanje brzom postom, ili licno preuzimanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da osvezim oglas, da usrecim nekoga i poboljsam ponudu: Buducem kupcu besplatno menjam vazduh u gumama, i Gratis dva rezervoara napravljene meshavine... + 2x Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam vec dobio nekoliko PP-a sa istim pitanjem, da okacim i taj podatak: Moj sincic ima 10 god i oko 46-47kg. Njemu je ovaj motoric mali, tj prerastao ga je. Osnovno problem, pored gabarita samog motora je taj, sto je zadnji amortizer mekan, pa je tezina od 45-50 kg gornji limit koji moze da istrpi, i ne sabije se do kraja, kada bi trebao da odshtosuje. Po mojoj proceni, bio bi idealan za klince do nekih 8 god. Pozdrav svima!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 26, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan druze,ovaj motor ide kao popizdeo,znaci razbio sam se sa takvog motora kao budala,hteo da dignem na "zadnjak"sto veoma lako to zna da uradi,i opaaaaaaaaa sav se izgulio, ,sto ocu da kazem da je motor extra dobar,alii...netreba se zezati sa njim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao u klub!!! Znam josh nekolicinu okorelih bajkera, koje je ovakvo motorcche oborilo na kolena, ili neki drugi deo tela... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je super oglas, pa da ga malkice osvezim... Inache, cena ovakvog motorcheta je 170-200e... Malo li je...??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 30, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan E druze,ja bas danas doneo iz sela moju malu masinu,isto pocket,ali trkalica. Kupio 2009-te necaku kad je dolazio iz Australije,tad se vozali mesec dana dok je on bio ovde i od tada stoji. Danas sam ga sredio,obrisao,zamenio svecicu,napravio gorivo i isao u jednu voznjicu po gradu,da ga razradim,necak dolazi za par dana ponovo. Inace imam 2m i 102kg i isao sam pun gas :moto3: ahahahah,zao mi sto nemam snimak Masinice su extra,jeste kina,al je odlicna stvar za klince i nas malo vece klince Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan E druze,ja bas danas doneo iz sela moju malu masinu,isto pocket,ali trkalica. Kupio 2009-te necaku kad je dolazio iz Australije,tad se vozali mesec dana dok je on bio ovde i od tada stoji. Danas sam ga sredio,obrisao,zamenio svecicu,napravio gorivo i isao u jednu voznjicu po gradu,da ga razradim,necak dolazi za par dana ponovo. Inace imam 2m i 102kg i isao sam pun gas :moto3: ahahahah,zao mi sto nemam snimak Masinice su extra,jeste kina,al je odlicna stvar za klince i nas malo vece klince Trkalica ima krut ram pozadi, tako da se i mi matori konji mozemo na njoj provozati. Probao sam par puta po par dana, i LOOOOOODILO!!! E, kod kroserice je suspenzija i napred i pozadi, tako da kada se preoptereti, dolazi do sabijanja zadnjeg amortizera do kraja, sto povlachi za sobom zatezanje lanca, sto zatim opterecuje dalje... itd itd itd A ni sam ram mi ne deluje kao napravljen za preveliko maltretiranje (pa mi ga je zao lomiti bez potrebe)... ili mozda neko ima neku drugu ideju...??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 30, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan aparat za varenje,izvaris amorte,stavis neke cevi pozadi i eto kros trkalice za 100 i preko kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ma kopcam ja to, ali mi nekako zao da preradjujem ista na motorcetu koje je u fabrickom stanju. Mada, ako ne uspem da ga udomim, imam dobre ortake-entuzijaste, koji su uz to i virtuozi sa brusilicom i "shvajs-aparatom". "Ne brini nishta prijo, skarabudzice oni od toga vech neku pumpu za vodu..." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao u klub!!! Znam josh nekolicinu okorelih bajkera, koje je ovakvo motorcche oborilo na kolena, ili neki drugi deo tela... ma da bre zalivadis ko 2 i 2,nesmes se zezati previse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao u klub!!! Znam josh nekolicinu okorelih bajkera, koje je ovakvo motorcche oborilo na kolena, ili neki drugi deo tela... ma da bre zalivadis ko 2 i 2,nesmes se zezati previse Brzo se pada, josh brze ustanesh, i o svemu mudro cutish... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Motorche prodato u komshiluku, 2 ulice dalje. Barem cu imati zadovoljstvo da gledam nekog buduceg bajkera kako se ponosno vozika komshilukom... LOCK!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...